2777
2789
عنوان

چقد بدبختم من

823 بازدید | 42 پست

پدر شوهرم عمل فتق داره شانس بد من میاد مشهد عمل کنه جز شوهرم ی پسر دیگه هم داره که اونم مشهده وزن اون میشه فامیل پدرشوهرم

وقتی من زایمان کردم اصلا نه دیدنم اومد نه زنگی زد ولی دیدن اون دوتا جاریهام رفت با کادو،منم خیلی چیزارو فراموش کردم فقط به خاطر شوهرم وباهاشون عین قبل شدم حالا اقا میخواد بیاد بعد عمل خونه ی من 😔😔😔😢😢😢اون جاریامم حالشونو ببرن من بااین وضعیتم خدایا، اینم بگم پدرشوهره زن دوم داره که عین خیالشم نیس من فقط این وسط چوب دلسوزیای شوهرمو میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغون میشی دختر

ب خدا دفعه قبل اومد واسه کارای عملش وازمایشاش همش پای گاز بودم شوهر بی فکرم که صب میره شب میاد اون برادرشوهرمم هرشب بازنش اینجابودن اخرسر دیدم دارم از کمر درد میمیرم رفتم تواتاق دراز کشیدم کلا خونواده ی بی فکری دارن

به شوهرت گفتی تو بارداری و نمیتونی پذیرایی کنی وبرسی😐

ده بار گفتم بازبون نرم بادعوا اولش،میگه باشه بهشون میگم نیان باز میره فکر میکنه میاد میگه جمعه میان خونمون

ب خدا دفعه قبل اومد واسه کارای عملش وازمایشاش همش پای گاز بودم شوهر بی فکرم که صب میره شب میاد اون ب ...

تو الان بارداری نباید کار سنگین بکنی حالا که اونا بی فکرن خودت به حال خودت یه فکری کن

هی جینگیلی  جینگیلی اخماتو وا کن هی جینگیلی جینگیلی یه نگاه به ما کن😛

وا شوهرت درک نداره؟؟؟ بشین باهاش منطقی صحبت کن .بگو بابای خودمم بخوادبیادمن نمیتونم مریض داری کنم . 😕 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ده بار گفتم بازبون نرم بادعوا اولش،میگه باشه بهشون میگم نیان باز میره فکر میکنه میاد میگه جمعه میان ...

بگو کارگر بگیره برای جمعه یا غذا و از بیرون بگیره همه کارها و هم خودش بکنه