2777
2789

نوزادم زردی داشت بعد گذاشتیمش زیر نور مهتابی 

بعد امروز یکی گفت خدایی نکرده نور مهتابی باعث میشه چشاش کور یا ضعیف بشه 😭😭😭😭😭

من اصلا نمیدونستم 

بخاطر همین بوده بچم میرفت زیر نور دست میزاشت رو چشاش 

بنظرتون کور نشده بچم 😭😭😭

چندروزگذاشتی بایدچشم بندبزنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک تو سرم 😭سه روز

فکرنکنم اتفاقی افتاده باشه اماببردکتر   معمولاکوچلوهابایدبعدتولدبردپیش چشم پزشک

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مهتابی معمولی بود بنظرت مشکل نمیشه؟

نمیدونم تا خدانخواد اتفاقی نمیفته فقط واسه دکتر بردن عجله کن اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه بشه درمان کرد

امیدوارم نی نی تون چیزش نشده باشه واسش دعا میکنم