tiimooo مدیر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 عنوان کیی ویروس گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 34 پست علاعم اولیه چی بودمن خوب بودم .یهو صبح گلوم خشک و میسوختالانم داره اتیش میگیرهاینا علاعم چیه؟ 1404/09/04 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9453 ی شب بلند شدم دیدم دارم خفه میشم رفتم دکتر گف انفولانزا یاد دستور قدیمی طب سنتی ک تو کلاس اموزش دیدم ... حب بگو ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 این دستور من گذاشتم برا طب سنتی بشدت قوی عمل میکنه من بمحض ک خوردم مریضی دفع شد سیر خیلی خوبه ..بقیه اعضای خانواده خوردن .من سیر نمیتونم بخورم.شیر و زردچوبه خوردم قبلا عالی بود اونم.خوشمزه هم بود
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 ی شب بلند شدم دیدم دارم خفه میشم رفتم دکتر گف انفولانزا یاد دستور قدیمی طب سنتی ک تو کلاس اموزش دیدم ... دمت گرم عزیزدلم
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 یدونه پیاز با دولیوان آب بجوشانید. تا نصف بشه بعد صاف کن عسل اضافه کن. بهترین آنتی بیوتیک هر روز میشه خورد؟
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 4632 سیر خیلی خوبه ..بقیه اعضای خانواده خوردن .من سیر نمیتونم بخورم.شیر و زردچوبه خوردم قبلا عالی بود اون ... میدونی من سیر داخل سرکه دارم آماده خریدم قبلا رنگش سفید هستش راحت له میشی تیک رنده کردم بعد ی لیوان شیر ی غل خورد اصلا مزه بدی نداره و ن بویی
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 میدونی من سیر داخل سرکه دارم آماده خریدم قبلا رنگش سفید هستش راحت له میشی تیک رنده کردم بعد ی لیوان ... اهاان اونطوریشو دارم.متوحه شدمم🙏💓الان گفتم برام بخرن شیر.اتیش گرفت گلوم
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 4632 اهاان اونطوریشو دارم.متوحه شدمم🙏💓الان گفتم برام بخرن شیر.اتیش گرفت گلوم اره من تا خوردم خوب شدم قبلش سرم زدم ولی فایده نداشتتازه یادم ب دستور استاد افتادنابود کننده ویروسه
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 اره من تا خوردم خوب شدم قبلش سرم زدم ولی فایده نداشتتازه یادم ب دستور استاد افتادنابود کننده ویروسه هر روز روزی یک لیوان کافیه؟
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 اره صبح وشب بخوری اثرش بیشتره دسته گلت درد نکنه عزیزم
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6551 تا چند روزز اینطوریه؟ تازه مریض شدم نمیدونمحالم بده لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 تازه مریض شدم نمیدونمحالم بده 🥲زود خوب بشی عزیزممنم گلومه انگاری یه عالمه دود کردن توو حلقم انقدر میسوزهبا ابریزش بینی
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6551 🥲زود خوب بشی عزیزممنم گلومه انگاری یه عالمه دود کردن توو حلقم انقدر میسوزهبا ابریزش بینی وای اره عزیزم مراقب خودت باش دیگه روزگارهه روزگاررر😂🥲🤍 لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!
tiimooo مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 2930 وای اره عزیزم مراقب خودت باش دیگه روزگارهه روزگاررر😂🥲🤍 🥴😂 هییییشماهم مراقب خودت باشمن شیر زردچوبه و تخم به خیسوندم خوردم