2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم🥹

156 بازدید | 10 پست

همکارم پسر جوون بود هر وقت میومد بخشمون با من درد و دل میکرد امروز خبر رسید سنگ خورده تو سرش تو باغ بوده ضربه مغزی شده الان اینتوبه و تو کماس

خیلی خیلی ناراحت شدم دیگه امیدی نیس😔🖤

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

عاقبتش به خیر باشه❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنگ چطوری خورده

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

نیست متاسفانه😔🖤

😢عزیزم 

امیدوارم نصیب بهشت بشه خدا به خانواده اش و شما و باقی همکارانش صبر بده

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

فداتشم عزیزم😔🖤

سلام ببخشید عزیزم سوالم به این تاپیک تون ربط ندارد شما توصیه تاپیک تون گفتید عمل دیسک کمر انجام دادید کدوم دیسکتون بود الان بهترین به زندگی عادی برگشتید رو زمین می‌نشینید یا خم میشود لطفاً جواب بدین منم دیسکم پاره شده