2777
2789
عنوان

من تازه اومدم ی شهر دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 26 پست
ما مشهدی ایم واقعا امن نیستیبار یه پسره دنبالم میکرد نمیدونی چطوری خودمو رسوندم خونه

ای بابا فک کن آدم زده بیرون یه هوا بخوره یکی هم مزاحم بشه ،من تهرانم ولی ی جا پرتش ...کاش اینجا نبودیم پول پیش رو یکم زیاد کنیم بلکه جای بهتر بریم .فک کن من موندم میگن افغانی ها رفتن اینجا ک زیادن 

ای بابا فک کن آدم زده بیرون یه هوا بخوره یکی هم مزاحم بشه ،من تهرانم ولی ی جا پرتش ...کاش اینجا نبود ...

وای پارسال رفتیم شیراز و یزد و طبس و کرمان.  فکرکنم یزد از همه شون بیشتر افغانی داشت

یعنی انقدر که اونجا دیدم مشهد خودمون ندیدم البته طرفای حرم اینا نیستیم،  وکیل ابادیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای پارسال رفتیم شیراز و یزد و طبس و کرمان. فکرکنم یزد از همه شون بیشتر افغانی داشتیعنی انقدر که او ...

ولی خب چ قد خوب مشهد هستی به به حرم امام رضا .منم لطفا دعا کن کاس بطلبونه منو .

تو فکرم نیومدهیک پارک هر چند وقت یبار میرم که اونم دیگه ترسیدم هرکی میاد سمتم پا میشم

حق داری ک پا میشی میری تو این جامعه اعتماد سخته ،راستی منم ببینم اینجا پارک هس یا ن ، کلی بچه کوچیک تو خیابوناشه  ،یبار با شوهرم بودم ی افغانی زل زده بود بهم انگار ن انگار با همسر بودم