2777
2789
عنوان

تولد بچه خواهر شوهر دست خالی رفتن بده با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 74 پست
بیشعور مفت خوره دیگه ما دفعه اول پیریم خونه تازه عروس یه وسیله میبریم با یه جعبه شیرینی تو هم برو خو ...

دقیقا من خودم خونه اون دوبار رفتم با شیرینی

خیلی تو وجودم نفرت کاشت با اون کارش

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجلس شب یلدا که فقط دوماد کادو اینا میارهولی خونه تون باید یه چی میآوردنری سنگین تره

کادو نیاورند هیچی خانوادش

ما رسم شاباش هم داریم که به رو خودشون نیاوردن

تازه از مامانم شاباش گرفتن گذاشتن تو کیفشون بردن‌ انقدر گدا

انقدر هم خرج کردیم واسه اون مراسم کلی میوه شیرینی و ژله و دسر و شام و..

حالا اولین یلدای من پرپرو پررو خودشونو دعوت کردن اومدن خونه من تازه عروس یدونه شکلاتم نیوردن.کلی تدارک شام و میوه و آجیل و شیرینی و تنقلات دیده بودم.اینجوریشو ندیده بودم من

خب بنظرت صد نقدی بزارم یا کارت هدیه بگیرم بدمخوبی کارت هدیه اینه همونجا نمیبینن که آبروم بره چون خجا ...

همون کارت هدیه صدتومنی فکر خوبیه 

عموی شوهرم روز نامزدی اومده بود یه سکه  پارسیان ده هزاری داده بود مادرشوهرم اینا کلاس گذاشتن بهتون سکه داده نشون دادم گفتم بیینید ده هزار لال شدن حالشون گرفته شد خودتم همون کارت هدیه رو بده چقدر بسوزن 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اره یه چیز ارزون بخر که بفهمه. بالاخره خودش بچه داره دستش تو قیمتا هست. بچش چند وقتشه.

۲ سالشه

وقتی خودشون اینکارو میکنن یعنی نمیفهمن یا براشون مهم نیست شاید اصلا رسم‌کادو دادم هم ندارن برا اینجو ...

👌👌

بنظرت یک کادو ارزون صد تومنی بخرم

صد نقدی بدم

یا صد کارت هدیه بدم که اونجا نفهمه چقدر توش پول داره

دقیقا من خودم خونه اون دوبار رفتم با شیرینیخیلی تو وجودم نفرت کاشت با اون کارش

حق داری همون کارت هدیه صدتومنی براش زیادم هست همونو بده بیشتر بکنی خیلی پررو میشه منم ناراحت شدم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

الا بری قطعا پذیرایی خاصی ازت نمی کنه یه چیزی هم باید از جیب بدی

اره به زور دعوت میکنه ولی تولداشو خوب میگیره 

حالا اولین یلدای من پرپرو پررو خودشونو دعوت کردن اومدن خونه من تازه عروس یدونه شکلاتم نیوردن.کلی تدا ...

وای منم دقیقا

۲۰ ملیون اون زمان خرج مراسم شد

اصلا به رو خودشون هیچی نیاوردن از مامانمم شاباش گرفتن با خودشون بردن نکردن همونو بدن به خودم

همون کارت هدیه صدتومنی فکر خوبیه عموی شوهرم روز نامزدی اومده بود یه سکه پارسیان ده هزاری داده بود م ...

😂😂😂😂😂

مال چه زمانی بود ۱۰ هزار تومن

انقدر عصبیم بعد یکسال یادم نشده کاراشون