2777
2789
عنوان

تولد بچه خواهر شوهر دست خالی رفتن بده با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 74 پست
شانسه والا.وگرنه من هر کی رو تو دور و بر دیدم مراسمات آنچنانی برای عروسیشون گرفتن اونوقت من یکسال نا ...

چقدر منی🥲🥲🥲🥲 منم همش با خودم فکر میکنم اینایی که انقدر مراسم و کادو براشون میگیرن چه رمزی میزنن

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو هیچی نده بگو یادم رفته تا دفعه بعد

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

شانسه والا.وگرنه من هر کی رو تو دور و بر دیدم مراسمات آنچنانی برای عروسیشون گرفتن اونوقت من یکسال نا ...

اسی برات حتی مراسم هم نگرفتن؟خب چرا قبول کردی؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ب نظرم کلا نرو اگ میخای هیچی ندیچون اینجور میگه مثلا مریض شده بود نیومدنه اینک بگه آومد تولد بچم خور ...

اخه اون خونه من اومد سه چهارملیون خرج غذا و دسر و سالاد و میوه کردم خوب خورد و رفت با خودش نگفت تازه عروسه زشته یک شیرینی بگیرم

اسی برات حتی مراسم هم نگرفتن؟خب چرا قبول کردی؟

گرفتیم همه مراسمات رو ولی پولشو شوهرم میداد 

تعجب میکنم از اینایی که میرن تولد بچه و پول میدن.بابا بچه دلش کادو میخواد بشینه با ذوق بازش کنهاسی ا ...

ول کن بابا ترو خدا.منم اوایل خیلی به خواهرزاده هاش وسایل میخریدم خودشم بهترینا تا دیدم اونا هیچکاری نمیکنن منن ول کردم.عزیزم با هر کی مثل خودش وگرنه فکر میکنه ببخشیدا خری و نمیفهمی

چقدر منی🥲🥲🥲🥲 منم همش با خودم فکر میکنم اینایی که انقدر مراسم و کادو براشون میگیرن چه رمزی میزنن

هیچ رمزی نمی‌زنن از اولش میگن ما فلان رسم و رسوم رو داریم.من روز اول قشنگ نشستم همه رو براشون گفتم الان می‌دونن باید چیکار کنن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

😂😂😂😂😂مال چه زمانی بود ۱۰ هزار تومنانقدر عصبیم بعد یکسال یادم نشده کاراشون

سال ۹۵ اما خب اونموقع اینا رسم دارن عروس شیرینی میگیره میگن پول شیرینی میزارن تو جعبه شیرینی دیگه هرکدوم ۵۰ یا ۱۰۰ دادن بعد عموش از همشون بزرگتر و زنش معلم بود اخرهای کارش بود داشت بازنشسته میشد مرده هم کلی درامدداشت یه سکه گذاشت همه فکر کردن ربع سکه داده بعد ما کل خاندانمون طلافروشن بعد که نگاه کردم بهش دیدم اندازه ده هزارتومنه خانواده شوهرمم همچین قیافه گرفته بودن که ببین چی بهت دادن بعد ریدم بهشون گفتم ده هزار نهایتا بهشونم نشون دادم 

خودتم کارت هدیه بگیر همه میگن واااوو کارت هدیه داده بعد خواهر شوهرت بعدا ضایع میشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من ک بچه خواهرشوهر ب دنیا اومد

۷۰۰ دارم باکس گل

۱۵۰۰ پول دادم

۳ سال پیشبعد اومد پیش بچه ام ۱ تومن داد

بعد این یاد گرفتم باید با هرکس مثل خودش باشی

ارزش بچه من از بچه اون کمتر نیست

شدم یکی عین خودشون

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
یه میلیون؟ خواهر شوهر من با اینکه دستش خالی بود نداشت 8 تومن کادو داد

اره بخدا 

اینا پولدارم هستن همش میزنه تو سر من میگه تو حقوقت کمه مال من زیاده🤣 عروسیمونم تالار خیلی خوبی بود اصلا این هدیه در شان خودمون و مکان عروسی نبود

عروسی من کلا پونصد تومن داد یک هفته بعد زایید ۷۰۰ تومن شوهرمو وادار کرد بهش داد سال ۴۰۱

تو جای من بودی چیکار میکردی؟

مجبوری رها کنی این قضایا رو چون بیشتر خودت اذییت میشی تا اونا

والا پس فردا میره همه خانواده شوهرتو باهات دشمن میکنه نمیگه من چیکار کردم که.

منم تولد میرم کمترین چیزی که میشه میبرم.میدونم دوست داره پول بگیره منم همیشه کادو میگیرم بچه خوشحال بشه نه اون

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40