2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک دختر اتباع همسایمون به شوهرم شماره داده

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست
مستقل ک باشی و بخاطر پول مجبور به موندن با مرد نباشی .. اونوقت متوجه میشی ک اونی ک بهت پتعهد باید با ...

چند سالته تو ؟؟ چقدر حرفات بی ربطه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفتون یکمم بوی شعارمیده ، تو دوستی بله میشه تموم کرد راحت و ازدواج فرق داره

کلا شعاره  این خانم اسی  نه غیرت وطن پرستی داره نه غیرت به عشق نه به زندگیش والا اینها را نمیگفت

من به زندگی خودم کشورم و مردمش غیرت دارم غلط میکنه مزدور بخوهد بهمش بزنه

مستقل ک باشی و بخاطر پول مجبور به موندن با مرد نباشی .. اونوقت متوجه میشی ک اونی ک بهت پتعهد باید با ...

عزیزم از اونور کوه نیوفتید این طناب دو سر دارع

هر دو مقصر هستند ولی بله اون مرد متعهد باید می‌بود به زنش

ولی اون خانم هم انسان هست و تعهد انسانی و اخلاقی میگه نباید این کار رو میکرد.همه باید به فکر هم باشیم تا جامعه آروم باشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو تاپیک نبودم ، اگه ارتباط بگیره مرد بله هردوطرفن ولی من زنه بیمارم دیدم که نگاه نمیکنه طرفش اهلش ...

مرد کرم دار هم کم نداریم . بخودت اجازه میدی با وجود تاهل بری باهاش ؟! اگه بری .. خدتروشکر شوهره نگاه نمیکنه کرم کی داشته کی نه .. خودش حسابی از خجالتت درمیاد . فقط به زن سطح پایین میتونه بره بپره به زنای دیگه که از شوهر هرزم دور بمونید وگرن حمله میکنم میزنم !!! ک خودش گویای شخصیتشه دیگه🤷‍♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بشین بابا مهر شاد من اگر همچین کیسی به برادرم شماره بده کشتمش که به خودش اجازه داده به زندگی یک ایر ...

اولا درست صحبت کن افغانی هفت جد و آبادته دوم حیوونه که عقل و شعور نداره نمیتونه جلو خودشو بگیره کسی که با ی آمار از جنس مخالفش چ دختر چ پسر متاهل و مجردم نداره بخواد خیانت کنه فرقی با خوک نداره ریپ نزن نمیخوام با ی بیشعور دهن ب دهن بزارم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2336020

بقه مهم نیست اینها حق ندارن پاشونو از گلیمشون دراز کنن اینقد تو سری خور تباشید دیگه مونده این مزدور ...

الان مسئله اتباع نیست اون‌مسئله اش جداس که باید برگردن کشور خودشون 

مسئله اینه شوهر هم شل نفسه 

الان مثلا اگه دختره انگلیسی بود مشکلی نبود؟

چه ربطی به تو سری خور بودن داره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اولا درست صحبت کن افغانی هفت جد و آبادته دوم حیوونه که عقل و شعور نداره نمیتونه جلو خودشو بگیره کسی ...

سواد اگر داشتی که اولا کسی به تو نگفت افغانی 

درک اگر داشتی که متوجه متظور شده بودی 

شخصیت اگر داشتی که تو سایت زنونه نمیچرخیدی 

پس دیگه تو از شخصیت حزف نزن 

تو دنیای مجازی هم فاز برندار فکر نکن یکی میاد از شوهرش بد میگه بیای جو بدی فکر کنی  خیلی خوبی  تو هم شوهر هر کی باشی یا بشی  بدرد بخور نیستی  خیلی بدرد نخور تر از اون که شماره میگیره 

امثال تو گرگ تو لباس  میشه تو سایت زنونه دنبال شکاره 

گوتو گم کن برو جایی که توهین نشنوی

الان مسئله اتباع نیست اون‌مسئله اش جداس که باید برگردن کشور خودشون مسئله اینه شوهر هم شل نفسه الان م ...

عزیزم بحث منم حمایت از خاین نیست ولی دیگه غیرتم اجازه نمیده این نمک نشناسها دارن از منابع ایران استفاده میکنن به خاک و و طنم که ضربه زدن هیچی بیان به خانواده ها هم دست دراززی کنن ... اتفاقا اسی گفت افغانی با کرد وترک فرق نداره گفتم زمین ت اسمون فرق داره اینها بیشتر زور داره نمک خوردن و نمک دون شکستن .

سواد اگر داشتی که اولا کسی به تو نگفت افغانی درک اگر داشتی که متوجه متظور شده بودی شخصیت اگر داشتی ک ...

شخصیت من کاملا معلومه نی نی یار تگ کن ببین من ب ی دونه خانومم درخواست ندادم اتفاقا کلی درخواست داشتم که هیچ کدومو قبول نکردم اینجا آدم بودن مشخص میشه تو اگه برادرت بخواد از هر ملیت و .... شماره بگیره مشکل داداشته که ب کسی نه نمیگه به افغانی و ایرانی و هر کوفت و زهرمار دیگش کاری نداره من که اینجام چهارساله هستم اگه مشکلی داشتم مطمعنن تعلیق بودم خانومم همیشه با همین کاربری من اینجاست شما از همونایی که آزادی میخواید تو جامعه ولی اینجا رو زنونه مردونه کردید رو ادب نداشتت کار کن فقط تربیت خانوادگیتو نشون میده واسه خودتون میگم دیگه جوابم بدی باز نمیکنم ببینم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2336020

اصلا خوندی چی نوشتم!!! فکرکنم خیلی کم سن و سالی یا منطق خیلی ضعیفی داری ، بیخیال

اینکه منطقم مث شماها نیس ک هرجور شد بازم بچسبید به مرد هرزه .. میشه منطق ضعیف ! کاش شماهام منطق ضعیف اینجوری داشتید ! بجاش شخصیت قوی ک هرزگیه مرد رو نندازید پای یکی دیگه و مث کنه بچسبید بازم بهش

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏