2777
2789
عنوان

نامزدم راحت میگه میکشمت

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای چی با همچین ادم بی منطقی ادامه میدی خب نامزدی دوران سناخته نه لاو ترکوندنبعد که ازدواج کردین هی ...

وایییییییییییی نگووووو

مدااام تصور میکنم بعد ازدواج چقد همه چیز مزخرف میشههههههههه🙂

میگه حتی بشنوم همجدا از سختگیری های ک داره از جمله چادری بودن من عروسی نگرفتن ووو

یا خدا ، ب نظرت اینا نشونه ای نیست که قبل عروسی یه راه اساسی پیدا کنی ؟ برید مشاوره نکنه خدایی نکرده دو سال دیگه با یه بچه تازه یادت بیوفته از اخلاقاش متنفری ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مستقیم بهش بگم بخاطر اخلاقای بدت بریم مشاوره.

بله ، بگو به نظرم برای پایدارشدن زندگیمون وحس هایی که درون من داره شکل میگیره بهتره بریم مشاوره ....بگو بهتره از یه عاقل تر کمک بگیریم جوری که حد تعادل را بهمون اموزش بده و بگه چطوری ی زندگی پایدار و با عشق میمونه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
راستی تورک هست میگن ترکا اینجورین🙂

از همچین مریضی باید جدا شی .ربطی هم به قومیت ندارد .ایشون حرف مردم براش اولویته تا حرف زنش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

:)))دقیقادارم ب تموم کردنش فک میکنم

به عمل کار برآید به سخن دانی نیست ..نامزد عقد ی یا اسمی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نامزد فقط🙂

خب پس راحتی ..وسایلاشو پس بفرست بگو خانواده م مخالفت کردن منم رو حذف خانواده م حرف نمی‌زنم و بلاکش کن بره .‌فکر نکن عقد کنی درست میشه بچه بیاری درست میشه همچین آدمی با همچین طرز فکر مسموم و ضد زنی هیچ وقت درست نمیشه