2777
2789
عنوان

همسرم عاشق شیر خشکه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 109 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم برای دخترمو مبخوردم ولی کم دلم نمیومد زیاد بخورم

واقعا چطوری میخورید؟ خوشمزه نیست 

من محاله بخورم محاااال

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

خط آخرو که خوندم فهمیدم تاپیک سرکاریه😐

سقط کردن چه صیغه اییه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

پسر منم نه سالشه صبحانه سرلاک میخوره

نوش جانش 

نمی‌دونم چطوریه که اصلا خسته نمیشن از این سرلاک 

من خودم یک قاشق خوردم یکبار واااااااااااااااااااای طعم بیسکویت که داخل آب وا رفته میداد خیلی بد بود

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
واقعا چطوری میخورید؟ خوشمزه نیست من محاله بخورم محاااال

خیلی خوشمزس ک 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خاک تو سرت که سقط کردی اگر مشکلی بجز این نداشتی

بی تربیت بد دهن درست صحبت کن 

نی نی یارو صدا میکنم ادبت کنه 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

سلام به روی ماهت خوشگل خانوم،مرسی بد نیستم،شما خوبید؟

فداتون بشم انشالله که همیشه شاد و سلامت باشید 

من هم خوبم الهی شکر عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
به خدا همسرم منم خیلی دوست داره هم اون هم سرلاک😂

وای وای 

خیلی مردای این زپونه عجیب غریب شدن

بیشخصیتکاش حرف نزنی بی عقل🤢🤢🤢🤢

بی شخصیت تویی که توهین بیجا میکنی 

عقل تو نداری که دهن گشادت باز میکتی توهین میکنی 

چیزایی که هست 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

خواهرای گلم سقط عمد نکردم 

فقط به باشگاه رفتنم ادامه دادم 

خودش افتاد بچم 

من که عمدا سقط نکردم 

موندنی بود سقط نمیشد