2777
2789

بچه صندوق های کارگزاری مثل مثل همای ، لوتوس و ... 

هستن

به نظرتون صندوق طلا بگیرم ؟ یا بذارم بانک پولمو 

مثلا هر ماه حدود پنج تومن 

میلی بخر پول ات نقده همراه طلا قیمتش بالا میره

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میلی چیه عزیزم؟🥺

برنامه اس طلای آب شده آنلاین میخری هر زمانم پولتو بخوای همونجا میفروشی پایا میشه به حسابت خودم از پارسال دارم سود خوبی کردم

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

اسم برنامه‌ش چیه

میلی گلد 

من والا از مهر پارسال دارم خوب بوده حالا اینکه آینده چی بشه نمیدونم خوبیش اینه کارمزدش یک درصده یعنی یگ گرم طلا بخری ۱۰۰هزارتومن کارمزدشه کلا البته بیستا خرید اولت کارمزد نداره