2777
2789

صبح تا شبتون با انجام چه کارهایی سپری بشه اون روز رو واقعا زندگی کردید و مفید بودید؟؟؟؟ 

من عاشق اون روز هایی ام که از خود صبح تا شب مشغولی حالا بری جایی سرکار یا گردش و هرچیزی که فقط از گوشی دور باشی و یادت نیفته چک کنی😍😍😍

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتایی ک خوب میخورم و خوب می‌خوابم 

شوخی کردم 😅 

روزایی ک واسه خودم وقت صرف میکنم و پیاده روی میکنم و پوستم میرسم ووو

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

روزایی که بتونم مراحل بازی سایلنت هیل رو رد کنم😂شوخی میکنم

وقتایی که بتونم خونه رو از بیخ و بن دسته‌ی گل کنم و بعد به خودم برسم و بتونم کتاب بخونم خدایی خیلی حالم خوب میشه

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

منم مثل تو همه ش دغدغه کار مفید دارم😂 مثلا ورزش تمیز کاری کتاب خوندن و خرید و ...

ببین کلا روزی که همش سرم تو گوشی باشه حس میکنم عمرم و تباه کردم😂😂

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

محیط و جو خونه آروم و شاد باشه کارامو کرده باشم خ نه تمیز غذا آماده خودم شیک و حالم خوب و بقول شما ا ...

دقیقا گوشی مهمه