2777
2789
عنوان

شما ترک موتور دامادتون میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن واقعا ولی جالبه ابجیم با شوهر سابقم با هم دراز میکشیدن فیلم میدیدن😂😂😂 ولی من ذاتم اجازه نمیدم ب ...

چرا همه شوهر خواهراشونو گرفتن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

ینی فقط منم که فک کردم داماده خودم باشه؟! 🤦‍♀️😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نه بابا ، ماشین باشه چرا ،اونم عقب میشینم ..موتور که اصلا ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چرا؟!

چون دامادمونه و زیاد نزدیک نیستیم که بخوایم پشت موتورش بشینم.. با ماشینش میرما ولی موتور معذب کنندست.. حالا اگه 18 19 سالم بود مشکلی نبود ولی بالای 30 سالمه! 

کسی لایکم نکنه

نه منظور شوهر خواهره

نه این مورد متاسفم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چرا همه شوهر خواهراشونو گرفتن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂ینی فقط منم که فک کردم داماده خودم باشه؟! 🤦‍♀️� ...

شوهر خواهرشوهر كه داماد ما نميشه  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چرا همه شوهر خواهراشونو گرفتن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂ینی فقط منم که فک کردم داماده خودم باشه؟! 🤦‍♀️� ...

واییی😂😂😂 منم قاطی کردم الان ولی پشت موتور داماد خودم اره

کاربری دست دو نفره ✋️ 

چون دامادمونه و زیاد نزدیک نیستیم که بخوایم پشت موتورش بشینم.. با ماشینش میرما ولی موتور معذب کنندست ...

اونکه داماد نیست شوهر خواهره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم با شوهر خواهرم نمیشینم پشته موتور 

ربطی به سن و سال نداره چون نامحرمه 

ولی داماده خودت ینی شوهره دخترت اونکه اشکالی نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شوهر خواهرشوهر كه داماد ما نميشه

شوهر خواهرشوهر نگفتم 🤦‍♀️😂😂😂😂

درست بخون 

گفتم شوهره خواهره خودت 

واییی😂😂😂 منم قاطی کردم الان ولی پشت موتور داماد خودم اره

😂😂😂😂😂😂