2777
2789
عنوان

تقسیم کار با شوهر

1281 بازدید | 91 پست

شما تقسیم کارتون با شوهرتون چه شکلیه؟

برای ما به این شکل هست و من حس می‌کنم داره بهم ظلم میشه

ما دوتامون شاغل هستیم و تصمیم گرفتیم ۳ روز در هفته برای کارهای سنگین خونه کمکی بگیریم

باقی کارها رو هم تقسیم کردیم مثلاً معمولا اون صبح به بچه‌ها صبحونه میده چون من خودم صبحونه نمیخورم

یا جمع کردن زباله‌ها با اونه چون من حالت تهوع می‌گیرم

ولی جمع کردن اتاقمون با منه

یا آشپزی رو نوبتی کردیم؛ نوبت من اون میگه چی بپز ولی نوبت خودش انقدر طولش میده تا وقت تلف بشه و از بیرون بگیره

یا مثلاً پریروز بچه‌هام مریض شده بودن من مجبور شدم نرم سرکار و بچه‌ها رو ببرم دکتر و مراقبشون باشم ولی اون رفت سرکار وقتی هم امد به روی خودش نیاورد

دیروز هم که تعطیل بود رفت پیش مامانش چون مامانش الکی وانمود کرد حالش خوب نیست ولی من تا صبح بالای سر بچه‌هام بیدار بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم جان بدجایی رو برای این دردل و مشورت انتخاب کردی ........

الان تازه یجوری کامنت میذارن که شما داری به همسرت ظلم میکنی و اون مظلومه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مریم جان بدجایی رو برای این دردل و مشورت انتخاب کردی ........الان تازه یجوری کامنت میذارن که شما دار ...

مورد خشونت خانگی قرارش دادم

شاینا آنلاین شدی بیا میخوام یه نظری ازت بخوام

مورد خشونت خانگی قرارش دادمشاینا آنلاین شدی بیا میخوام یه نظری ازت بخوام

سلام عزیزم بفرما

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مورد خشونت خانگی قرارش دادمشاینا آنلاین شدی بیا میخوام یه نظری ازت بخوام

بالشت پرت کردی؟🤣🤣

سلام خوبی؟اون بشقابه رو یادته چند روز پیش بهت گفتم؟امروز صاحب بشقاب پیام داده بود :)))نمی‌دونم من چم ...

میشه یادآوری کنی؟من این روزا حواس پرت شدم یادم میره مسائل 

بالشت که برای 🐒بودتازه اون پرت کردمن رفتم انتقام گرفتم🤣

چجوری جناب دکتر مورد خشونت قرار دادی😅؟؟

میشه یادآوری کنی؟من این روزا حواس پرت شدم یادم میره مسائل

یکشنبه که من نرفتم سرکار موندم پیش بچه‌ها و شوهرم رفت دانشگاه

با یه بشقاب برگشت خونه 

یه بشقاب میناکاری 

بعد حالا امشب صاحب بشقاب پیام داد و اینم دوباره تشکر کرد میگم مگه همون جا گرفتی تشکر نکردی

دیگه اون‌ چی میگه و تو چی میگی