من شوهرم اصن هیچی نمیخره الان با داداشش رفته داداشه سه تا روسری مجلسی گرون برا خانمش گرفته ی ساعت و دیگه در جریان نیستم جاریم میگفت شوهرت برای تو چی خریده گفتم نخود 😂
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️