2777
2789
عنوان

میگم شوهرای شما هم جای میرن سوغاتی براتون نمیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست
برا من تولد و... هم نمیخره اخه

من اگه تولدم نخره ناراحت میشم خدایی

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هر چقدر ناراحت هم شدم فایده نداشت خخ

من ناراحت بشم اثر میکنه

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

منم 6ساله ازدواج کردیم فعلا که هیچی نخریده

منو میبرد یه فروشگاه برای روز مادر یه دست لباس مجلسی میخرید برای مادرش

بعد رو میکرد به من تو هم چیزی میخوای 

میگفتم نه

یه سری 550هزار برای مادرش خرید یه تاپ بندی برا من گرفت 30هزار 

کلا ناامید شدم ازش 

من، هم بگم

من 76 ام شوهرم 69😅😅😅🤣🤣