2777
2789
عنوان

تازه ازدواج کردم

270 بازدید | 14 پست

میدونین تازه اومدیم سر خونه زندگیمون بدون عروسی دانشکاه هم قبلا میرفتم الان شوهرم نمیزاره 

بعد خودش باشگاه و دانشگاه میره 

بیرونه کلا بعد موقعی هم که میاد خونه اینستا همش نگاه میکنه بعد نمیزاره من نصب کنم تازه

به نظرتون چه رفتاری نشون بدم از خودم 

ولی باهام مهربونه دوسم داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی در این حد کمبود محبت دارید و مهر طلبین 

که طرف همه دستو پاتونو بسته 

و اون دوسداشتنه ب چشتون میاد/:

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

یعنی در این حد کمبود محبت دارید و مهر طلبین که طرف همه دستو پاتونو بسته و اون دوسداشتنه ب چشتون میاد ...

راستیو بخای من آنقدر کمبود دارم ، خیلی بیشتر هم کمبود دارم 

زندگی اسی رو نمیدونم ولی خودم زندگی سختی داشتم ....

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

راستیو بخای من آنقدر کمبود دارم ، خیلی بیشتر هم کمبود دارم زندگی اسی رو نمیدونم ولی خودم زندگی سختی ...

خب هممون خیلی مشکلات داریم 

باید کم کم روی خودمون کار کنیم درست بشه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

عزیزم اخلاقش خوب نیست باهاتم مهربون نیست اگه خوب چون ب حرفش گوش میدی طبق میل اون داری زندگی میکنی جوری ک دوست داری زندگی کن اونوقت خود واقعیشو نشون میده 

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)