2777
2789
عنوان

دوستان شما جای من باشین پول به این ادم بی ادب میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 48 پست
جدی ؟؟ چرا قبول نمیکنن وای نه خدانکنه

میگن نصفه است اینجاشوبددوخته اونجااشتباه اندازه گرفته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میگن نصفه است اینجاشوبددوخته اونجااشتباه اندازه گرفته

میگم بهشون خب من مشکلی با هیچ جاش ندارم فقط پشتشو یه زیپ بزنید با یه استر چون همینقدر مونده

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مجبور به تحویل شدم خیلی ناراحتم بعد میدونی یه لباس ساده رو گفت 3500 یه تومن بیعانه دادم موقع پ ...

بنظرم سادگی کردی که تحویل گرفتی. لباس نیمه کاره که حق الزحمه نداره. 

من خودم خیاطی بلدم و انجام دادم، سختی خیاطی به همون کارای نهایی و بعد از پرو هستش.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

میگم بهشون خب من مشکلی با هیچ جاش ندارم فقط پشتشو یه زیپ بزنید با یه استر چون همینقدر مونده

حالا پرس و جو کن، اگه قبول نکردن ببر بده به خود خیاط اولی. تا اون موقع باهاش تسویه حساب نکن لاقل

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

چقد پررو و بی مسئولیت 

منم مادرم خیاطه

شده شب تا صبح بیدار بمونه تحویل میده به موقع 

یادمه مادربزرگش فوت شده بود باید لباس تحویل میداد داد دوستش تکمیل کرد 

بعدم لباس مجلسی حداقل یه هفته قبل باید حاضر بشه 

مگه نباید یه تومنم پس بده؟😐😐😐

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

چقد پررو و بی مسئولیت منم مادرم خیاطهشده شب تا صبح بیدار بمونه تحویل میده به موقع یادمه مادربزرگش فو ...

از اون گذشته ب من میگه باید درکم کنی امشبو یه چیز دیگ بپوش میگم خانم  فلانی حداقل دوستی شاگردی چیزی معرفی کن برم پیشش اخه من پیش کی برم میگه نمیدونم خودت میدونی تازه  پولم میخاد ازم 

مگه نباید یه تومنم پس بده؟😐😐😐

از لحاظ حقوقی و قانون بله ولی من بابت اینک تا یه حدی انجام داده پس نمیگیرم بدبختی مابقی پولو میخاد میگه یه مقدار کسر کن بابت ناقصیش بقیشو بده فک کن!!!!