2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خب انقد کتک خوردی و تحقیر شدی الان انقد بی عزتی با مرد متاهل میپری و معلوم الحالیشاید اگه تو رو ...

یه جاهایی حق میکه

من یه بار رفتم مهمونی نوه صاحبخونه اومد یه سیلی محکم زد تو گوشم ،بی هوا زد و واقعا خیلی درد داشت

مامانش چی گفت؟گفت وای پسرم الان عادت کرده همه رو میزنه مواظب خودت باش

خب تو که بلد نیستی حتی از من به عنوان مادرش معذرت خواهی کنی پس اصلا بچه دار نشو

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

واقعا با مرد متاهل تو رابطه ای؟

برو تو تاپیکام بگرد ببین من کی همچین تاپیکی زدم ؟

اصلأ اگه همچین کاری هم کنم میام اینجا بگم؟

این کاربر مشکل داره برو ببین دو نفر هم شاهدن که تو همه تاپیکام یه چیزی میذاره که کاربرا بیان یه چیزی بگن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
آره خب انقد کتک خوردی و تحقیر شدی الان انقد بی عزتی با مرد متاهل میپری و معلوم الحالیشاید اگه تو رو ...

واقعا ؟ استارتر با مرد متاهل رابطه داره ؟ 

از کجا میدونی؟ از تاپیکاش فهمیدی؟ 

وای اگه میدونستم اینکارست ... تو تاپیکش شرکت نمیکردم

@niniyar‍ 

این خانم باعث میشه کاربرا بیان و به من توهین کنن و من جای اینکه تبادل نظر کنم همش دونه دونه توضیح بدم که داره دروغ میگه لطفاً رسیدگی کنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببین بستگی ب سن بچه داره مثلا بچه بین ۳ تا ۵ سالگی ی موجود کاملا بی‌شعور و لجبازه یعنی هرچی داد بزنی دعوا کنی بدتر میکنه، بعد ۵ سالگی آروم میشن..ولی کلا زدن خوب نیست مارو زدن کجا رو گرفتیم هممون افسردگی داریم..باید ی روش درست انتخاب کنیم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
واقعا ؟ استارتر با مرد متاهل رابطه داره ؟ از کجا میدونی؟ از تاپیکاش فهمیدی؟ وای اگه میدونستم اینکارس ...

یه نمونه از شاهکارهای اون خانم اینه 

بجای اینکه تبادل نظر کنن با حرف اون مریض روحی روانی اینجوری حرف میزنن 

@niniyar‍