2777
2789

بچه ها ی پسره بود خدایی قیافشم خیلی خوب بود من دیدم داره نگام میکنه نگاش کردم وقتی دید نگاش کردم همش میوفتاد دنبالم بعد بهم گفت شماره میدی ایدی میدی باهم اشنا شیم گفتم نه نمیخوام دوباره اومد گفتم نه همش میومد میگفت بده دیگه بارم میگفنم نه بار اخر دیگه دوستم سرش داد زد رفت پنج بار اومد و جواب نه شنید بعد میگفت اخه چشم تو چشم شدیم 

خدایی من قیافم اصلا خوب نیس 

اون همه دختر خوشکل بنظرتون چرا بهم پیشنها. داد خودشم خیلی خوی بود

چقد چیپ بوده😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا برداشتم از تاپیکت زیر سوال بردن چادری ها بود

چادرو بیخیال

میرن هیئت دختربازی😐😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اخه برام عجیب بود من چادر پوشیده بودم نچرال نچرالم حتی ابروهامم بر نداسته بودم یکم ارایش ملایپ فقط

از رفتار پسره معلومه شخصیت نداشته

فکرتو مشغولش نکن

اخه برام عجیب بود من چادر پوشیده بودم نچرال نچرالم حتی ابروهامم بر نداسته بودم یکم ارایش ملایپ فقط

بعضی پسرا اصلا فرقی براشون نداره فقط میخوان تعداد دوس دختراشونو ببرن بالا چون افتخاره براشون

حالا هر کی خواستگار کم داره میگن برو تو هیئت‌ها و مساجد تا دیده بشی 

حالا لزوما می دونم منظور مادر پسرها هستن، ولی خوب اینجا یه پسر دیده پسندیده 

حالا اگه تو خیابون خوشش می اومد اونجا اجازه شماره دادن داشت؟

چ فرقی می‌کنه موقعیت پیش اومده دیگه، چرا سختش کردید 

چقدر چیپ

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن