2777
2789
عنوان

تاثیر دعا کردن بر سرنوشت

67 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان آیا واقعا با دعا کردن سرنوشت تغییر میکنه؟تلاش رو بکنیم بهمراهش دعا آیا آث داره؟

آیه ای نشونه حدیثی اگه هست بزارید دلگرم باشم

بله هست 

من دیدم ولی الان حضور ذهن ندارم بگم گفته خدا هست 

برات حمد خوندم و صلوات 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله اثر داره 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونممیشه به نیت ...

انشاالله حاجت روا باشید خوندم واستون لطفا برای نیتم بخونید 

در قرآن آیات زیادی درباره تأثیر دعا و اجابت آن آمده است. چند مورد از مهم‌ترین و واضح‌ترین آیات را برایت می‌گذارم:

سوره غافر، آیه 60

سوره بقره، آیه 186

سوره رعد، آیه 28

سوره نمل، آیه 62

سوره آل عمران، آیه 195

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

در قرآن آیات زیادی درباره تأثیر دعا و اجابت آن آمده است. چند مورد از مهم‌ترین و واضح‌ترین آیات را برایت می‌گذارم:

---

آیات صریح درباره اجابت دعا

1. «اُدْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ»

سوره غافر، آیه 60

> مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم.

یکی از روشن‌ترین آیات درباره وعده مستقیم خدا به اجابت دعا.

---

2. خدا نزدیک است و دعا را می‌شنود

سوره بقره، آیه 186

> وَإِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ ۖ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ…

وقتی بندگانم از تو درباره من بپرسند، من نزدیکم؛ دعای دعا‌کننده را وقتی مرا بخواند اجابت می‌کنم.

---

3. دعا سبب آرامش و اطمینان است

سوره رعد، آیه 28

> أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

یعنی یکی از آثار دعا و ذکر، آرامش روحی و روانی است.

---

4. خداوند حاجات مضطر را برآورده می‌کند

سوره نمل، آیه 62

> أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ…

چه کسی درمانده را عندما که او را بخواند اجابت می‌کند و گرفتاری را برطرف می‌سازد؟

---

5. خداوند دعای مؤمنان را ضایع نمی‌کند

سوره آل عمران، آیه 195

> فَاسْتَجَابَ لَهُمْ رَبُّهُمْ…

پروردگارشان دعای آنان را اجابت کرد…

انشاالله حاجت روا باشید خوندم واستون لطفا برای نیتم بخونید

خوندم برات عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40