2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میاین با شوهرم بدجور دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 48 پست
توی عقد انتظار اینکه جدا دعوت کنن اشتباهه وقتی مستقل شدید میتونی چنین درخواستی داشته باشی

نبخدا انتظار اینکه جدا دعوت کنن ندارم 

ی شب نشینی ساده بود پدرشوهرم میخاست خونه پسر خالش بره

این میخاست منم بزور بکشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شب نشینی خونه پسرخاله پدرشوهر واقعا درست نیس بری و خودتو بی احترام کنی بذار شوهرت بره

الان زنگ زد قشنگ حال منو بد کرده تازه فهمیدی کارش اشتباه بوده میگه نمیدونم چرا زود عصبی میشم 

اسی منم این مشکل تورو اوایل ازدواج داشتم ، هنوز نامزد نکرده بودیم میگفتن بیا خونمون مهمون داریم ، بعد ازدواج هرجا میخواستن برن یا مهمون داشتن مارو هم میگغتن بیاید و یبار که قبول نکردم دعوا شد . بر اساس تجربه میگم ، هیچ راهی بجز صحبت با شوهرت نداری . و درمورد یلدایی حتما با مادرت صحبت کن ، اینو سرسری نگیر

اسی منم این مشکل تورو اوایل ازدواج داشتم ، هنوز نامزد نکرده بودیم میگفتن بیا خونمون مهمون داریم ، بع ...

الان زنگ زده ی جوری موش شده من اشتباه کردم 

من زود عصبی میشم 

ببخشید و فلان

بچه ها خیلی تنهام ب مامانم نمیتونم بگم خودم انتخاب کردم از صبح سرکار سوغاتی هایده گوش میدم

عزیز دلم، به مامانت بگی درست نمی‌شه بدتر هم می‌شه. 

فقط خودت سعی کن بین خودتون حلش کنی،‌ بهش بگو چقدر ناراحتت کرده، بگو چرا هر مهمونی ای نمیای... کار اشتباهی نکردی فقط تو حرف زدنت باید لحنت درست باشه و کاش اون دوتا سیلی رو به آقات نمی‌زدی.

امیدوارم اوکی شید عزیزم💗🙂

بگو خانوادم فهمیدن ناراحتم و دیگهبابام اجازه نمیده بیام مهمونی ! فقط خونه پدرت اجازه میده اونم یک شب ...

دیشب وقتی حالم بد شد فقط میگفت گوه خوردم علط کردم هی میگفتم الان ب بابام زنگ میزنم آخه پایین خونمون بودیم جیغ میزدم بعد دیدم مثل سگ حساب میبره 

گفتم بزار حسای ببره نگم 

با اون حالم رفتم دکتر ...کثافت دکتره گفت فشارش عالیه رو ۱۱ 

وای کارد میزدی خونم در نمیاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیز دلم، به مامانت بگی درست نمی‌شه بدتر هم می‌شه. فقط خودت سعی کن بین خودتون حلش کنی،‌ بهش بگو چقدر ...

الان زنگ زد هی گفت تقصیر منه ببخشید ی مدت زود عصبی میشم منم با آرامش حرفامو زدم 

بعد دیشب وقتی حالم بد شد فقط میگفت غلط کردم منم گفتم ب بابام میگم تکلیفم مشخص شه هی میگفت گوه خوردم وقتی دبدم مثل سگ حساب میبره نمیگم 

خیلی ناراحت شدم زدمش من انقدر ساکتم ک نگو جیغ نمیتونم بزنم از بچگی همه بهم میخندن میگن جیغ بلد نیست 

دیشب اول اونو زدم بعد کلی جیغ بعد خودمو زدم بعد از حال رفتم 

منی که بدم میاد مرد غریبه بالاسرم باشه نمیتونستم پاشم

الان زنگ زد هی گفت تقصیر منه ببخشید ی مدت زود عصبی میشم منم با آرامش حرفامو زدم بعد دیشب وقتی حالم ب ...

آخ قربونت برم عزیزم :)

خوبه پس اوکی شدید، ولی حواست به حد و مرزات باشه دختر جون.

قبول نکنی شب یلدایی رو بیرون ببرتت، خونه مامان بابات بمون تا بیارن برات.

آخ قربونت برم عزیزم :)خوبه پس اوکی شدید، ولی حواست به حد و مرزات باشه دختر جون.قبول نکنی شب یلدایی ر ...

خانوادش از جریان خبر ندارن شاید ی چیز گفته باشن سوتفاهم باشه 

ولی اینجوری نیستن شب یلدا اینکار کنن ابرو خودشون میره