2777
2789
عنوان

خدايي بدون تعصب تهران با اين وضع محل زندكيه

| مشاهده متن کامل بحث + 3914 بازدید | 127 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارزش داره مريضي و الودكي و ترافيك؟ الان بعضي شهرا هست امكانات در حدنسبي بد نيست اين مشكلات هم نداره

که چی یکاره این حرفو میزنی؛الان بنزینها آلودست همه جای ایران آلودست؛چرا این قدر با هموطنهای پایتخت نشینتون بدید!!!؟؟؟فازتون چیه!!!

شمالی ها خودشون کلی منبع درامد دارن بدون مسافرا به مشکل اقتصادی نمیخورن

چند تا از اون کلی منابع رو میگی 

شمال یک شهری که رو مسافر میچرخه دو روز اگه مسافر نداشته باشه کار و کاسبی همشون خراب میشه تازه بماند که بعضیاشون ماهی ۳۰۰ تومنی و ۸۰۰ تومن به مسافرها میفروشن 

گفتند بدون تعصب جواب بدید منم جواب دادم شما چرا تعصب به خرج میدی؟

من بدون تعصب گفتم الان دیگه همه امکانات همه جا هست عزیزم بهت برنخوره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من تا حالا تهران نیومدم ولی بنظرم اگر امثال شما و میلیون ها نفر دیگه مهاجرت نمیکردن تهران الان وضعش ...

بنده ازدواج كردم با كسي كه ساكن تهران بودشما به بزركواري خودت ببخش! اينجور نبوده كه با همسرم مهاجرت كنم اايشون اينجا بود ببخشيد كه من يه نفر منجر به الودكي و مشكلات شهرم!

من تا حالا تهران نیومدم ولی بنظرم اگر امثال شما و میلیون ها نفر دیگه مهاجرت نمیکردن تهران الان وضعش ...

افرین بهترین حرفو زدی. با مهاجرت زیادشون تهران رو خراب کردن داره میترکه آب و برق کم اومده ایراد هم‌میگیرن خوب پاشن برن همون شهر زیبا و تمییز خودشون بزارن تهران هم‌یه نفس بکشه جمعیت کم شه ما هم یکم راحت شیم

ماشالله 🌹

الان خورستان ما 

با این همه منابع 

هواش آلوده است

اگه یکی بگه

خوزستان چی داره

موندین توش 

به شدت بدمون میاد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

كل تهران سه ماه الودكيه؟ عجب! حتي روزهاييكه فكر ميكني هوا خوبه با هوابيما برو بالا ميبيني اون بالا ج ...

مگه مجبوري اينجا زندگي كني هي بد بگي

پاشو برگرد شهرت ديگه

امثال شماها نريخته بوديد تهران الان وضعيت اش بهتر بود