2777
2789
عنوان

نظر بدین تولدمو چجوری برگزار کنم

57 بازدید | 13 پست

اول اینکه مهمون هام خانواده خودم و خانواده شوهرم و همسرم هستن

درضمن نمیخام رقص و اینا باشه فقط دورهمی

۱ـ کافه رزو کنم با تنقلات + میکاپ ساده

۲ـ خونه خودم با تنقلات

۳- ویلا کرایه کنم با تنقلات + میکاپ+ لباس کرایه

هیچکس برام تولد نمیگیره باید خودم و شوهرم باهم دیگه تدارک بدیم💔 بعد مثلاً سوپرایز میشم میگم اععع تولدمه💔🥀

هیشکی هم نمیدونه خودت تدارک دیدی😅

مبارکه اما این روش خزه به نظرم. یه تولد معمولی بگیر خودت دعوت کن. سوپرایز نشو😅

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه مجبوری فقط بین تو و شوهرت ی شب رومانتیک با شام خوشمزه و کیک و شمع

یا مهمونی با دعوتی. سوپرایز شدن خیلی ضایعه خدایی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هیشکی هم نمیدونه خودت تدارک دیدی😅مبارکه اما این روش خزه به نظرم. یه تولد معمولی بگیر خودت دعوت کن. ...

نه همه میدونن که خودم تدارک دیدم

مثلاً تو دلم بگم عهه تولدمه💔

یا مهمونی با دعوتی. سوپرایز شدن خیلی ضایعه خدایی

قدیمیه بنظرم 

سن اسی رو نپرسیدیم چندساله میشه

تولد با همسر بهترین تولد دنیا میشه بخوای خونواده شوهرتو دعوت کنی اصلا حالم گرفته میشه😂

قدیمیه بنظرم سن اسی رو نپرسیدیم چندساله میشهتولد با همسر بهترین تولد دنیا میشه بخوای خونواده شوهرتو ...

اوهوم. تولد جمع و جور و خانوادگی بهتره

چه کاریه خودتو سورپرایز نشون بدی. اگه فضای خونتون خوبه تو خونه یه مهمونی بگیر جوش هم صمیمی تره. من بودم اینکه برم آرایشگاه و کافه بگیرم و ... اصلا برام مهم نبود ترجیحم یه آرایش ساده با شام و کیک خونه خودمه