2777
2789

راضی هستین؟من خیلی چیزا شنیدم که مثلاً ماشین خوبی نیست و گیربکسش همش تعمیرگاهه خواستم از تجربیاتتون استفاده کنم

دعا کنین بتونم بخرم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بحث تارا نیست 

اینجا اسم هرماشینی رو بیاری بدمیگن درصورتی ک تو واقعیت هرکی داشته راضیه 

اتفاقا خیلی هم شیکه و ترند شده 

کسایی هم که دارن میگن راضی ان 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تارا سنگینه زود لش میشه

چه ماشینی خوبه تو اون رنج قیمت؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بحث تارا نیست اینجا اسم هرماشینی رو بیاری بدمیگن درصورتی ک تو واقعیت هرکی داشته راضیه اتفاقا خیلی هم ...

واقعا؟من خیلی دوسش دارم منتهی میترسم از چیزایی که شنیدم

واقعا؟من خیلی دوسش دارم منتهی میترسم از چیزایی که شنیدم

والا تو شهر ما که هر ۱۰تا ماشین یکیش تاراست اگه بد بود انقدر دست همه نبود

اتفاقا میگن داخلشم به شدت جادار و عالی برای مسافرته

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

والا تو شهر ما که هر ۱۰تا ماشین یکیش تاراست اگه بد بود انقدر دست همه نبوداتفاقا میگن داخلشم به شدت ج ...

ممنون عزیز