خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 عنوان کسی اینجا هست ماشینتون تارا v1 باشه 47 بازدید | 6 پست راضی هستین؟من خیلی چیزا شنیدم که مثلاً ماشین خوبی نیست و گیربکسش همش تعمیرگاهه خواستم از تجربیاتتون استفاده کنمدعا کنین بتونم بخرم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/ 1404/09/04 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
navid___mohammadi عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 232 تارا سنگینه زود لش میشه زَمین گِردوُ کآرمآ کآر بَلَد .🗿🦋
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8570 بحث تارا نیست اینجا اسم هرماشینی رو بیاری بدمیگن درصورتی ک تو واقعیت هرکی داشته راضیه اتفاقا خیلی هم شیکه و ترند شده کسایی هم که دارن میگن راضی ان انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 تارا سنگینه زود لش میشه چه ماشینی خوبه تو اون رنج قیمت؟ هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 بحث تارا نیست اینجا اسم هرماشینی رو بیاری بدمیگن درصورتی ک تو واقعیت هرکی داشته راضیه اتفاقا خیلی هم ... واقعا؟من خیلی دوسش دارم منتهی میترسم از چیزایی که شنیدم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
navid___mohammadi عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 232 چه ماشینی خوبه تو اون رنج قیمت؟ پژو پارس TU5 زَمین گِردوُ کآرمآ کآر بَلَد .🗿🦋
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8570 واقعا؟من خیلی دوسش دارم منتهی میترسم از چیزایی که شنیدم والا تو شهر ما که هر ۱۰تا ماشین یکیش تاراست اگه بد بود انقدر دست همه نبوداتفاقا میگن داخلشم به شدت جادار و عالی برای مسافرته انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4665 والا تو شهر ما که هر ۱۰تا ماشین یکیش تاراست اگه بد بود انقدر دست همه نبوداتفاقا میگن داخلشم به شدت ج ... ممنون عزیز هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/