2777
2789

من تو خارج کشورم کلاس حضوری نمیتونم برم بچه  کوچیک دارم باید انگلیسی یاد بیگرم مشکل دارم چی جوری سعی کنم فلم و اینا مببینم نمیشه یه راهکاری دارین لطفا بگین بهم 

خدایا شکرت   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از نت میتونی یاد بگیری!؟من خودم از ۴سالگی میرفتم زبانکده ولی دبیرستان دیگه نرفتم خیلییییی ضعیف شدم تو زبان نتی تقویتش کن یا دوست خارجکی نتی پیدا کن 

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

منم نه ماه ترکیه زندگی کردم وقتی داشتم برمیگشتم کامله کامل یاد گرفته بودم زبونشونو بدون کلاس .از نت وچن تا کتاب یاد گرفتم

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
خب از نت میتونی یاد بگیری!؟من خودم از ۴سالگی میرفتم زبانکده ولی دبیرستان دیگه نرفتم خیلییییی ضعیف شد ...

یه دوست پیدا کردم خیلی مصروف هست تو دوماه هم سه بار حرف نمیزنه تکثر ویدو  های انگلسی رو میشنوم یاد نمیگرم😢

خدایا شکرت   
اگه اونجا زندگی میکنی زود یاد میگیری که.با یکم تمرین وتکرار.

یک سال و نیم هست ایجا هستم چند وقت بیرون میرفتم خوب شده بودم ولی الان همسرم خیلی مصروف شده همش تو خونه هستم گاهی وقت بیرون برم با کسی حرف نمیزنم خیلی دوست دارم نه خیلی زیاد ولی کم هم که شده یاد بیگیرم 

خدایا شکرت   
یه دوست پیدا کردم خیلی مصروف هست تو دوماه هم سه بار حرف نمیزنه تکثر ویدو  های انگلسی رو میشنوم ...

اپلیکشن friends talk رو نصب کن بعد بنویس برای تقویت زبانته بعد دیگه کم کم راه میفتی تنها راه یادگیری زبان انگلیسی اینه ک به کارش ببری مکالمه کنی تا فراموش نشه

اپلیکشن friends talk رو نصب کن بعد بنویس برای تقویت زبانته بعد دیگه کم کم راه میفتی تنها راه یادگیری ...

شما یاد دارین خیلی خوب؟؟؟تو گوگل سرچ کنم هست اون اپلیکشن؟؟؟

خدایا شکرت   
نمیدونم تو گوگل پلی استر بزن اره میاد فک کنم من اره 

گفتم کسی رو پیدا کنم از طریق گوشی باهم مکالمه کنیم هر روز کم کم بهم یاد بده ولی فک نکنم کسی قبول کنه 

خدایا شکرت   
مرسی عزیزم  

موفق باشی من دانشجویم زیاد نمیام نی نی سایت به جز این دوروز ک قراره ترک کنم   هر کمکی از دستم بربیاد در خدمتم

گفتم کسی رو پیدا کنم از طریق گوشی باهم مکالمه کنیم هر روز کم کم بهم یاد بده ولی فک نکنم کسی قبول کنه ...

تو همین اپلیکشن اکثرا برا تقویت زبان هستن امیدوارم یه دوست خوب پیدا کنین 

موفق باشی من دانشجویم زیاد نمیام نی نی سایت به جز این دوروز ک قراره ترک کنم   هر کمکی از دستم ...

وای عزیزم میری خوب موفق باشی تو زندگی تو هم خیلی مصروف هستی میدونم دانشجویی کلی مصروفیت داره وگرنه خواهش میکردم چتی باهم کار کنی 🙈

خدایا شکرت