2777
2789

نخ دادن بهم

حتی اون آقای مومن و متدین و با خدا ک همه رو اسمش قسم میخورن اونم شل شد

ب خدا قسم رفتار من سرسنگین بوده و به هیچ کی رو ندادم ولی خب خواستم بگم آقایون حتی اونی ک فکرش رو هم نمی کنید متاسفانه ۹۹ درصد اقایون همینجوری شل میشن...اون ی درصد مثل حضرت یوسف خیلی نادره

نمیخوام جزئیات رو بگم فقط در این حد ک اکثر آقایون انگار تو ذاتشون این مورد هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که متاهلی اونام خبردارن خاک توسرشون کنم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

شما که متاهلی اونام خبردارن خاک توسرشون کنم

همون دیگع گاها ک خبلی نگاه میکنن حلقه م رو میارم تو زادیه دیدشون الکی نزدیک صورتم میگیرم یعنی متاهلم ولی انگار ن انگار

آره موافقم

منم تومحل کارم کلی آقا هست

۹۰ درصدشون متاهلن

متاسفانه تمام پیشنهادهام از سمت متاهل هاست. مجردها اصلا کاری ندارن و مزاحم نمیشن

یکی‌شون اینقد خوب بود ک همیشه باخودم میگفتم خوش بحال زنش.. چه مردی نصیبش شده

وقتی بهم پیشنهاد داد و گفت دوس دختر میخام، اصلا باورم نمیشد... گفتم تمام باورهامو خراب کردی لعنتی 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!