2777
2789

ول کن بابا اون الان براش خرج می‌کنه ک فقط به دستش بیاره فردا روزی بزاره بره میخواد بگه پول شورت دختره ام من میدادم ! بعد معلوم نیست نفرین کنه نکنه حتی اگه پولدار باشه!!!

خوب عزیزم شما خودتو در اختیار کسی نذاشتی در ازاش پول بگیری .شرافتت رو نگه داشتی

شرافت؟یعنی اون زندگی نمیکنه من میکنم؟!!!!

من که حسرت همه چی به دلم مونده؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا اون الان براش خرج می‌کنه ک فقط به دستش بیاره فردا روزی بزاره بره میخواد بگه پول شورت دختر ...

داره به معنای واقعی کلمه زندگی میکنه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
منم خوشگلم حتی از اون بیشتر خودم نمیگم همه میگن ولی نمیدونم چرت کسی به من نگاه نمیکنه

رفتارت چطوره؟ بابا ی سری ها عشوه میان قشنگ زل میزنن تو چشم طرف من چی بگم ک از ی نفر خوشم آمد متاهل از آب در آمد ! معلومه کسی سمت ی دختر بی سر و صدا و آروم نمیاد 

والله بخدا زشت نیستم حتی از اونم خوشگلترم ولی سگم نگاه نمیکنه بهم

افکارت رو تغییر بده..

تا وقتی اینقد تفکر داغونی نسبت ب خودت داری معلومه کسی پا پیش نمیذاره 

هرچی ب کائنات بدی هزار برابر قوی ترش رو بهت برمیگردونن

دنیا منتظره بگی تا بهت بگه چشم !

اگ بگی من محبوبم، میگه چشم ! محبوب همه میشی

اگ بگی سگم نگام نمیکنه  بازم میگه چشم ! همین کارو باهات میکنه!

اینا شعار نیست! قوانین قوی این دنیاست!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اتفاقاً خوشگلی خیلی خوبه همه جا طرفدار داری خصوصاً پیش پسرا و آقایون هی خواهر هرکس میگه زشتها شانس د ...

والله خوشگلم حتی از اون بیشتر ولی سگم نگاه نمیکنه بهم

افکارت رو تغییر بده..تا وقتی اینقد تفکر داغونی نسبت ب خودت داری معلومه کسی پا پیش نمیذاره هرچی ب کائ ...

قانون جذب و.... رو بلدم 

ولی چرا هیچکس سمتم نمیاد؟

رفتارت چطوره؟ بابا ی سری ها عشوه میان قشنگ زل میزنن تو چشم طرف من چی بگم ک از ی نفر خوشم آمد متاهل ا ...

اصلا از خونه بیرون نمیرم فقط دانشگاه و خونه

خیلی هم سردم

قانون جذب و.... رو بلدم ولی چرا هیچکس سمتم نمیاد؟

من نگفتم قانون جذب!!!!

محمدبصیری ۸ جلسه رایگان پولسازی داره 

درسته پولسازیه اما درواقع اصلاح باورهاست

این ۸ جلسه رایگان  نهایتا ۱۰ ساعت وقت میگیره ازت

اما زندگی تو زیر و رو میکنه

سرچ کن تو نت. ۸ جلسه رایگان پولسازی محمدبصیری

۸ جلسه رو کامل گوش کن

زندگی من واقعا تغییر کرد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من نگفتم قانون جذب!!!!محمدبصیری ۸ جلسه رایگان پولسازی داره درسته پولسازیه اما درواقع اصلاح باورهاستا ...

یعنی منم خوشبخت میشم؟

یعنی منم خوشبخت میشم؟

آره عزیزم

چرا که نه !

۱۰ ساعت وقت بذار...  درسته وقت طلاست  ولی هزینه نمیکنی که

فقط قراره وقت بذاری...

شرافت؟یعنی اون زندگی نمیکنه من میکنم؟!!!!من که حسرت همه چی به دلم مونده؟

درسته سختی میکشی حسرت داری ولی واقعا سالم زندگی میکنی شعار هم نیست عذاب وجدان نداری عین زالو بیفتی و‌بی نجابت .اون مدل زندگی اصلا افتخاری نداره