2777
2789
عنوان

مرغ زردچوبه ای خوشمزه

99 بازدید | 6 پست

مرغ رو با اب بزار 45دقیقه بجوشه داخل ابش پیاز و سیر و چوب دارچین و ادویه بزنین یا هرچی دوست دارین 

اب کش کنین سرخ کنین مرغ رو اواخر پخت کمی زردچوبه بزنین ب روغن و مرغا و بهش پیاز و سیر رنده شده و   فلفل ونمک بزنین کمی کاراملی شدن پیاز و سیر اب تا روی مرغ هابریزین و نصف استکان ابلیمو و کمی نمک 

اب مرغا ک خشک شد میتونین نوش جان کنین یکی از خوشمزه ترین مرغایی بود ک خوردم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
کره و زعفرون اضافه شه ب این ترکیبی ک گفتی خوبهوگرنه بوی جالبی نمیده

نه بوی خاصی نمیده خوشمزه ام بود 

میتونین اسانس زعفرونم بزنین من کره دوست ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستور پخت منم دقیقا همینه مزه جون میدههه🛐به سیب زمینیای در حال سرخ شدنم زرد چوبه بزنید تردو طلایی م ...

اره موافقم 

البته یکم خامی سیبا باید گرفته شه بعد زردچوبه بزنی بهتره هم طلایی تر میشن و هم زودتر سرخ میشن 

نه بوی خاصی نمیده خوشمزه ام بود میتونین اسانس زعفرونم بزنین من کره دوست ندارم

من دماغم زیادی حساسه

حس چشاییم بی نهایت قویه

واسه همین خیلی رومخم میره خیلی چیزا

ادمای عادی بوهایی ک من میفهمم و متوجه نمیشن 

من دماغم زیادی حساسهحس چشاییم بی نهایت قویهواسه همین خیلی رومخم میره خیلی چیزاادمای عادی بوهایی ک من ...

میفهمم چی میگی ولی وقتی یکبار گندزایی بشه و بپزه و بعدم سیر و پیاز بخوره اصلاااا بو نمیده من خودم خیلی روی بوی غذا حساسم ولی دلم نمیکشید بخورمش چون امش ربی میپختم ولی واقعا خوشمزه و بدون بوی خاصی بود