2777
2789
عنوان

به آدمهای خوش اخلاق حسادت میکنم

143 بازدید | 24 پست

اونایی که تحت هر شرایطی صبورن،به راحتی عصبانی نمیشن،با بقیه مهربونن.اونقدری به دیگران حس خوب میدن که بقیه بهشون پناه میبرن.همیشه یه لبخندی رو لبشونه.حتی اگه چیزی براشون ناراحت کننده باشه بدون اینکه عصبانی بشن ناراحتیشونو مودبانه بروز میدن.منظورم آدم های ساده نیستا،نه اینجور آدما هم مهربونن هم اجازه نمیدن از مهربونیشون سوء استفاده بشه.از هیچکسم کینه ای به دل نمیگیرن،دلشون خالی از بدی و نفرته و پر از آرامش،عشق به زندگی،صبر،تلاشه.

ینی میتونم منم اینجور باشم؟😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

مثلا زنداییم اینجوریه.اینقد که خوش اخلاقه و عاقلانه هم ناراحتیشو بروز میدی همه دوسش دارن.به همه کمک میکنه اما نمیدونم چجوریه که کسی از کمکاش سوء استفاده نمیکنه.از موفقیت همه خوشحال میشه سریع زنگ میزنه تبریک میگه،حتی شیرینی میخره میبره برا طرف

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این هیچیمن کلا آدم حسودی ام کسی هست مث من؟؟؟

اره من هم حسودم هم کینه ای 🤣 خیلی راضیم از بس گفته بودن یه دورانی بهم همشو تو خودم خاموش کرده بودم ولی الان برگشتن خیلی هم خوشحالم تازه جاه طلب هم هستم چون ذاتم اینه نمی تونم تغییرش بدم تغییرش دادم افسرده و..  شدم

اصلا خوب نیست

ادم بار زیادی همیشه تحمل میکنه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

خب اینکه آدم حسادت هم نکنه نوعی خوش اخلاقیه.اینم درمان داره.همیشه اگه دیدی کسی چیزی خرید یا پیشرفت کرد با خودت بگو اونکه جلوی پیشرفت منو نگرفته،اینکه اون پیشرفت کنه یا نکنه هیچ‌تاثیری تو‌کیفیت زندگی من نداره.یا کافیه خودتو بزاری جای اون‌شخص و فکر کنی که تویی که مثلا پیشرفت کردی،اینجوری حالت خوب میشه و اون‌حسادت از بین میره

اره من هم حسودم هم کینه ای 🤣 خیلی راضیم از بس گفته بودن یه دورانی بهم همشو تو خودم خاموش کرده بودم ...

من یه زمان مثل شما بودم بدتر حالم خراب میشد افسردگی گرفته بودم شبا خوابم نمیبرد.از روی حسادت و‌کینه.الان بهترم‌خدا روشکر.ولی جاه طلب بودن چیز بدی نیست،اتفاقا خوبه که برا خودت چیزای خوب بخوای و ارزش قائل باشی

شما باید آیات و روایات در مورد حسن خلق و صبر رو جمع آوری کنی و یکجا داشته باشی و روزانه مطالعه کنی 

اینجوری روی شما تاثیر میذاره

قدم بعدی خودتو به صبر بزنی یعنی زورکی هم شده صبر کنی

بعدش کم کم صبور میشی 

اخلاق هم همینجور 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اصلا خوب نیستادم بار زیادی همیشه تحمل میکنه

نه من فقط میخوام زود عصبانی نشم.کینه به دل نگیرم،سست اراده نباشم،عصبانیتمو درست بروز بدم،تو مواقع حساس درست رفتار کنم،بدبین نباشم

یکیو میشناسم همین ویژگی رو دارهعاقله ، مهربونهاره میتونی دیدتو عوض کنی و اینطوری بشیولی مهربونی زیاد ...

نه ببین اینجور آدما ساده نیستن که کسی از مهربونیشون سوء استفاده کنه.اصلا یه روش خاصی دارن نمیدونم چیه

من یه زمان مثل شما بودم بدتر حالم خراب میشد افسردگی گرفته بودم شبا خوابم نمیبرد.از روی حسادت و‌کینه. ...

حسادت خوب نه اینکه شبا خوابم نبره ولی خیلی دور برم کسایی هستن اینجوری من به شخصا تفکرم اینه زندگی خودمو با بقیه مقایسه نکنم چون راهی که من رفتم کسی جز من نمی تونست طی کنه کینه هم گاهی لازمه