2777
2789
عنوان

زمانی به خدا ایمان میارم که خودش با مرگ شوهرم نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 65 پست
بجای دعا برای مرگ اون خودت رو تغییر بده عزیزم زمانیکه شما تغییر کنی خواه ناخواه اونم مجبور میشه رفتا ...

قضاوت نکن 

اون خیانتکار و اشغاله جلو چشم بچه هاش هر زه اورد خونه

چه تغییری بکنم من به نظرت ؟

الهی شکر ❤️

شمر هم خیلی آدم بدی بود حتی سرامام حسین از بهترین بنده ها از اونایی که شاید دنیا بخاطر ایشون به وجود اومده رو برید اگه به قانون شما بود باید همون لحظه سنگ میشد ولی زنده موند ولی بعد تاوانشو داد الان هم که تو جهنمه، صبر خدا زیاده عزیزم خدا صابرین رو هم دوست داره صبور باش عزیزم قطعا جوابشو میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کارت درست نیست .تو باید جدا بشی نه اینکه بشینی نفرین کنی .نفرین برمیگرده .شاید هم تقدیرش عمر طو ...

خودم نجات بدم بچه هام کی از دستش نجات میده 

اون بیشتر پدر عوضی هست

الهی شکر ❤️

اتفاقا خدا به بعضیا اینقدر مهلت میده تا روز بروز بارشون سنگینتر بشه..اونی که تو این دنیا سرش به سنگ ...

منم ازارم به کسی نرسیده اما خب خیلی بدبختی کشیدم ازدواج مزخرف......یکی دوتا بیماری جسمی ک اصلا ازاری هم بهم ندارن اما خب راحت نیستم.خدا کنه دیگه مجازاتی برای اون دنیام نباشه

به خودت امید الکی نده سعی کن بی خیال باشی،،،پا رو دمش نزاری یا اینکه سعی کنی درستش کنی یا جدا بشی ای ...

شوهرت بچه هاش رو تو کوچه جلو دوستاشون با چوب میزنه و فحش میده ؟

چون در رو برای کارگر باز نکردن خواب بودن 

شوهرت هر زه میاره رو تختت و به بچه ها میگه به مادرتون نگین 

شوهرت یه ساله میوه نخریده برا بچه هاش؟

بازم بگم

الهی شکر ❤️

قضاوت نکن اون خیانتکار و اشغاله جلو چشم بچه هاش هر زه اورد خونهچه تغییری بکنم من به نظرت ؟

شما باید از وکیل مشورت بگیری. آدم رفتنی راهشو پیدا میکنه. دنبال بهونه نباش دنبال فرار از اون شرایط باش. همینایی که میگی رو اگه صورت جلسه میکردی دادگاه بچه هارو میداد بهت. چند سالشونه؟

شوهرش مشکل دارهبعد استارتر خودش رو تغییر بذه!! باید شما مشاور خانواده میشدی 🥲

این یه قانون هست عزیزم ما با آدم هایی که ملاقات میکنیم یا سایه ما هستن یا آیینه ما 

اگه سایه ما باشن یعنی صفاتی در درونشون هست که ما هم اون صفات رو داریم فقط به دلایلی پنهانشون کردیم و ازشون ترس داریم 

اگر آیینه ما باشن یعنی ما اون صفات رو داریم و توي رفتارمون با بقیه هم ازشون استفاده می‌کنیم فقط متوجهش نیستیم

زمانیکه تغییر کنیم اون صفات به مرحله خود آگاه میرسن و طرف مقابل هم تغییر میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شاید تومور گرفته و قرار ۲۰ سال دیگه خودشو نشون بده قطعا روی خوش نمیبینه این شخص

الهی آمین خدا از زبونت بشنوه اینجا همه پیغمبر شدن فک میکنن خوشی زده زیر دلم که نفرین میکنم

الهی شکر ❤️

شوهرت بچه هاش رو تو کوچه جلو دوستاشون با چوب میزنه و فحش میده ؟چون در رو برای کارگر باز نکردن خواب ب ...

تف تو هیکلش.روان تو رو هم بهم ریخته.من از ترس همین روزگاها بچه نیاوردم شب روز دعا میکنم شوهرم مشکل داشته باشه برای بچه دار شدن 

همه اون انرژی ها و فرکانس های منفی و نفرتی که ازش داری فقط به خودت آسیب میزنه نه اون .

اگه با نفرین بود که همه کارشون راحت بود مگه جادوگریم که اجی مجی کنیم طرف بیفته بمیره ؟

یا باید شرایط و بپذیری و رد بشی .بگی این تحفه اینه دیگه یا باید برم و نبینمش یا بمونم و برای خودم زندگی کنم .انگار نیست انقد پارس کنه تا پاره بشه

شما باید از وکیل مشورت بگیری. آدم رفتنی راهشو پیدا میکنه. دنبال بهونه نباش دنبال فرار از اون شرایط ب ...

کجا ببرمشون ۱۴ساله تو سرم میزنه نه پدر خوب دارم نه جایی دارم دوسال پیش خاستم جدا شم بچه هام شکنجه داد گفت حتی اگه دادگاه هم بده من نمیدم 

جرات نداشتم جایی برم همیشه میگفت دنبالت میام اسید روت میریزم 

الهی شکر ❤️

این یه قانون هست عزیزم ما با آدم هایی که ملاقات میکنیم یا سایه ما هستن یا آیینه ما اگه سایه ما باشن ...

انشالله تو زندگیت فقط یک بار برای یک روز ادمی مثل شوهرم سر راهت بیاد تا بفهمی اینه و سایه چیه 

الهی شکر ❤️