2777
2789

اگه شوهر اشغال و کثافتم بمیره من ایمان میارم مه خدایی هم هست 

اما با این ظلمایی که این آشغال میکنه و حتی یه سردرد ساده نمیگیره شک میکنم به وجود خدا 

مادر بدبختش تا زنده بود نفرینش میکرد اما هیچیش نشد خواهراش برادراش همسایه ها من بچه هام هیچکس ازش راضی نیست ازارش به همه رسیده سالهاست نفرین میکنیم بمیره نفس راحت بکشیم اما هرروز سالم تر و ظالمتر بیدار میشه 😔

الهی شکر ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه یه نفر اونم اینقدر عوضی اصلا هیچ رحمی به بچه هاش نداشته باشه خجالت سرش نشه وسط کوچه به زن و بچه خودش فحش بده بعد حتی تو این زمستون یه سرماخوردگی ساده نگیره حتی یه سردرد ساده به عمرش نگرفته 

الهی شکر ❤️

بجای دعا برای مرگ اون خودت رو تغییر بده عزیزم 

زمانیکه شما تغییر کنی خواه ناخواه اونم مجبور میشه رفتارش رو نسبت به شما تغییر بده

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

به خودت امید الکی نده 

سعی کن بی خیال باشی،،،پا رو دمش نزاری 

یا اینکه سعی کنی درستش کنی 

یا جدا بشی 

ایتجوری بود خدا باید نصف مردای کره زمین رو میکشت،،، 

والا هشتاد درصد از زندگیشون راضی نیستن،،، 

از شوهر من بدتر فکر نمیکنم باشه 

شاید تومور گرفته و قرار ۲۰ سال دیگه خودشو نشون بده 

قطعا روی خوش نمیبینه این شخص 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اتفاقا خدا به بعضیا اینقدر مهلت میده تا روز بروز بارشون سنگینتر بشه..اونی که تو این دنیا سرش به سنگ میخوره و بخاطر ظلم یه بلایی سرش میاد یه خوبیایی داره که خداخواسته توهمین دنیا که مجازات سبکه تاوانشو بده..اونی که تاوان نمیده  خداگذاشته برای بعد از مرگش پوستشو بکنه

پارسا پسرمامان😍