دخترپااییزم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 255 عنوان شما جای خواهر شوهرم باشین ناراحت میشین من اینکارو کنم 157 بازدید | 10 پست خواهر شوهر من یک آدم فتنه هست خیلی زیاد دخالت میکنه تیکه میندازه خیلی زبونش تیره خیلی جاها باعث دعوای شدید منو شوهرم شده آدمی هست که اصلا نمیتونه آروم بشینه بعد مغازه داره من میخواستم یه بافت بخرم تو شهرمون گشتم خوشم نیومد زنگ زدم به خواهر شوهرم گفتم بافت داری گفت آره گفتم رنگ کرم میخوام گفت آره دارم هم مردونه هست هم زنونه گفتم باشه بیار ببینم چجوریه آوردش دیشب اصلا خوشم نیومد گفت ۴۰۰ من ساده ساده رنگ کرم میخواستم این خیلی یجوری هست عکسشو تاپیک قبلم گذاشتم پولم ندارم که بگم دوباره میخرم حتی پول اینم ندارم خرج شده بنطرتون زنگ بزنم بگم نمیخوامش ناراحت میشه؟؟ بگم شوهرم زنگ بزنه ؟؟ دلم میخواد ی مدلی خوشگلی باشه که بتونم تو کلاس هم بپوشم کلاس آرایشگری میرم ولی همش عذاب وجدان دارم که اگر بگم نه زشته 1404/09/04 | 10:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19357 خجالت نداره بگو پسندم نیست دلیل همین دخالت و آزارش هم همین ترس های درونیته عزیزم اون شما رو آزار نمیده خودت هستی که خودت رو آزار میدی از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 17057 بگو بهمنمیاد...توتنم خوب نمیشینه..بعدم تشکر کن که برات اورده.. پارسا پسرمامان😍
یاسمینا۷۳ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9314 دیگه از اول باید چشمت رو باز میکردی همه فروشنده ها از پس دادن خوششون نمیاد،،،،، نه تنها خواهرشوهرت دیگه 400 چیه،،، بپوش دیگه،، حساس نشو،، مگه شریک عمرته،،،اصلا رو لباس حساس نشو
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 2932 بگو یه مدل تو ژورنال دیدمچشمم فقط همونو گرفتهتشکر کن که برات آورده و دیگه ادامه نده مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
bala_nazar_09 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 9081 ببین کسی که از این مسائل ناراحت بشه آدم غیر منطقی هست و نظر من اینکه بخاطر دیگران کاری که دوست نداری رو از اجبار انجام نده ببر مغازه بگو ممنون که رحمن کشیدی آوردی اما من مدل دیگه ای مد نظرمه دیگه ناراحتم شد مشکل خودشه چون بی احترامی نکردی
وابده عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 838 نه زشت نیست فروشنده ها به این چیزا عادت دارن،بگو مناسبم نبود رنگش بهم نمیومد پشیمون شدم ببخشید
آی_کچر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 8027 اولا که نباید میگفتی بیاره خودت باید میرفتی، بعدم چرا انلاین نخریدی؟ اگه خوشت نیومد باید بگی خوشم نیومد! احتمالا از اونایی هستی که تو روی طرف نمیتونی جواب بدی بعد حرصتو سر شوهرت خالی میکنی که دعواتون میشه
فاطمه__سین عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 859 تویی که اخلاقشو میدونی بهتر بود میرفتی مغازش به بهانه احوالپرسی یه نگاهیم به لباساش مینداختی