2777
2789

خواهر شوهر من یک آدم فتنه هست خیلی زیاد دخالت می‌کنه تیکه میندازه خیلی زبونش تیره خیلی جاها باعث دعوای شدید منو شوهرم شده آدمی هست که اصلا نمیتونه آروم بشینه بعد مغازه داره من میخواستم یه بافت بخرم تو شهرمون گشتم خوشم نیومد زنگ زدم به خواهر شوهرم گفتم بافت داری گفت آره گفتم رنگ کرم می‌خوام گفت آره دارم هم مردونه هست هم زنونه گفتم باشه بیار ببینم چجوریه آوردش دیشب اصلا خوشم نیومد گفت ۴۰۰ من ساده ساده رنگ کرم میخواستم این خیلی یجوری هست عکسشو تاپیک قبلم گذاشتم پولم ندارم که بگم دوباره میخرم حتی پول اینم ندارم خرج شده بنطرتون زنگ بزنم بگم نمیخوامش ناراحت میشه؟؟ بگم شوهرم زنگ بزنه ؟؟ دلم میخواد ی مدلی خوشگلی باشه که بتونم تو کلاس هم بپوشم کلاس آرایشگری میرم ولی همش عذاب وجدان دارم که اگر بگم نه زشته

خجالت نداره بگو پسندم نیست 

دلیل همین دخالت و آزارش هم همین ترس های درونیته عزیزم اون شما رو آزار نمیده خودت هستی که خودت رو آزار میدی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو یه مدل تو ژورنال دیدم

چشمم فقط همونو گرفته

تشکر کن که برات آورده و دیگه ادامه نده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین کسی که از این مسائل ناراحت بشه آدم غیر منطقی هست و نظر من اینکه بخاطر دیگران کاری که دوست نداری رو از اجبار انجام نده ببر مغازه بگو ممنون که رحمن کشیدی آوردی اما من مدل دیگه ای مد نظرمه دیگه ناراحتم شد مشکل خودشه چون بی احترامی نکردی

اولا که نباید میگفتی بیاره خودت باید میرفتی، بعدم چرا انلاین نخریدی؟ 

اگه خوشت نیومد باید بگی خوشم نیومد! احتمالا از اونایی هستی که تو روی طرف نمیتونی جواب بدی بعد حرصتو سر شوهرت خالی میکنی که دعواتون میشه