2777
2789
عنوان

به خانواده شوهرم زنگ نمیزنم زشته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست
منم همین عقیده رو دارم.شوهر من اصلا زنگ نمیزنه به خونمون من چرا زنگ بزنم حال مادرشو بپرسم

هرکی شعور وتربیت خانوادگیشو نشون میده شما به اون کاری نداشته باش

داستان لقمان رو شنیدی؟؟ 

از لقمان پرسیدند ادب از که اموختی؟ گفت از بی ادبان گفتند چگونه؟ گفت هرچه انها گفتند یا انجام دادند من برعکس انها گفتم وانجام دادم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

من با وجود اینکه مادرشوهرم حداقل دوبار در هفته زنگ میزنه ولی من نمیتونم متقابلاً زنگ بزنم از اول خوش ...

چقد تو منی🥲.مامانم همش میگه زنگ بزن ببین فلان دختر فامیل چجوری خودشو برا خانواده شوهرش عزیز کرده و قربون صداشون میره.ولی من متنفرم نمیتونم بزور با یکی که دوست ندارم خوش خوشانی حرف بزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما رابطمون خوبه یعنی احترام و اینا سر جاش هم من هم شوهرم با خانواده ام‌اوایل گاهی تماس میگرفتم بعد گ ...

دکتر عزیزی میگفت نذار ارتباط همسرت با خانوادت قطع شه

مثلا وقتی داری تلفنی صحبت میکنی با خانوادت گوشی رو بده ب شوهرت جوری ک فک کنه خانوادت می‌خوان حالشو بپرسن و خانوادت هم فک کنن دامادشون میخواد گوشی رو بگیره حالشونو بپرسه

من این کارو نکردم هنوز ولی ب نظرم قشنگ بود

چرا بابد عزیزتر بشه که حالا مثلا چه اتفاقی بیفته اونا که زنگ نمیزنن عزیزترن

منم به مامانم همینو میگم الان مثلا عزیز بشم چیکار میخوان بکنن؟میخوان تاج بزارن سرم؟!

ما رابطمون خوبه یعنی احترام و اینا سر جاش هم من هم شوهرم با خانواده ام‌اوایل گاهی تماس میگرفتم بعد گ ...

دقیدار.منم زیاد صمیمی نمیشم باهاشون فقط هرازگاهی مثلا دو ماه یبار اینا میرم

دکتر عزیزی میگفت نذار ارتباط همسرت با خانوادت قطع شهمثلا وقتی داری تلفنی صحبت میکنی با خانوادت گوشی ...

درسته ولی متاسفانه از عروس انتظار دارن همین کارو چرا خانواده همسرم نمیکنن؟ مثلا پشت گوشی صداشون میاد حال شوهرمو میپرسه حال پسرمو میپرسه اسم منو نمیاره.... البته ما رابطمون خیلی خوب بود داستانش طولانیه اما متاسفانه فاصله افتاد منم واقعا حوصله درگیر شدن تو این مسائل رو ندارم ترجیحا همون فاصله ست 

تو روابط با خانواده همسر بهتره از مادرت مشورت نگیریمعمولا مادرای قدیم تفکرشون اینه وقتی دختر میدن دس ...

مشورت نمیکنم مامانم میگه زنگ زدی به مادرشوهرت؟میگم نه کلی سرزنش میکنه که از چشمشون میوفتی و فلان پاشو یه زنگ بزن حالشو بپرس بهش بگو مادر جون به پدر شوهرت بگو پدر جون فلان و بهمان.منم از چاپلوسی متنفرم

ب پدرشوهرت زنگ بزن بعد با اونم احوال پرسی کناگرم زود ب زود خونشون میری زنگ‌نزن

پدرشوهرم باز بهتره.زود به زودم که نه دو ماه یبار شاید برم.خونشون دوره

هرکی شعور وتربیت خانوادگیشو نشون میده شما به اون کاری نداشته باشداستان لقمان رو شنیدی؟؟ از لقمان پرس ...

اخه میدونی من اوایل زنگ میزدم بعد دیدم مادرشوهرم بزور جوابمو میده اصلا از صداش مشخصه انگار میخواد زود قطع کنه.حس خوبی ازش نمیگیرم.خواهرشوهرمم در ظاهر خوبه ولی بعد که متوجه رفتاراش شدم فهمیدم از اوناست که با پنبه سر میبره زیاد باهاش حرف میزنی زود دخالت میکنه.شوهرم وقتی به پدر و مادر من نمیگه مامان بابا من چرا باید خودمو خفه کنم اوایل میگفتم ولی الان دیگه میبینم اینطوره رفتار منم تحت تاثیر قرار میده

اخه میدونی من اوایل زنگ میزدم بعد دیدم مادرشوهرم بزور جوابمو میده اصلا از صداش مشخصه انگار میخواد زو ...

نمیدونم والا من از موقعی که اومدم این سایت از ازدواج وخانواده شوهر میترسم واییی خدا این سایت خیلی منو به ازدواج بدبین کرده

من ۹سال با یکس هستم خانوادش خیلی خوبن ۵سال باهاشون رفت وامد خانوادگی دارم اصلا ازشون بدی ندیدم ولی این سایت جوری روم اثر گذاشته که اگه یه کوچولو ازشون کم محلی ببینم حس بد میگیرم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

منم زنگ نمی‌زنم اوایل ازدواجم با شوهرم رفتیم مسافرت نه مادرشوهرم نه دخترهاش هیچکدوم به من زنگ نزدن فقط به شوهرم زنگ میزدن و احوال پرسی می کردن حال منم از شوهرم میپرسیدن منم از همون زمان به بعد حال مادرش رو از شوهرم میپرسم و خودم زنگ نمی‌زنم