2777
2789

سلام خواب دیدم با مامان و بابام رفتیم قصابی چون گوشتش و نسبت به جاهای دیگه ارزون تر میداد گوشت بخریم اول گوشت مرغ خریدیم بعد گوشت گوسفند یعنی همون گوشت قرمز بعد تو خواب گفتم عجب گوشت خوب و چربی داری و با کمک دختر قصاب گوشتارو برای خودمون وعده وعده کردیم از اونجا خودم تنها از یک بلندی سرازیر شدم رسیدم به یه جایی مثل بیابون و دختر داییم هم بود و یادمه زخمی هم شده بودم تعبیر این خواب چیشه 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

کِی این خوابو دیدی ؟چقدر شلوغ بوده خوابت😁

آره صبح بعد نماز

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط صدقه بده وبرای کسی تعریف نکن این خوابو

باشه چشم 

گوشت قرمز در خواب رزق و روزی و برکت و پیشرفت تحصیلی و کلا موفقیت هست که خودت با تصمیماتت باعث میشی که بعد از رسیدن به این موفقیت همیشه توی اندوه باشی چون بیابان نماد ناراحتی و غصه هست 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

من قبلاً خواب گوشت دیده بودم معنیش رزق و نعمت بود الانم چت جی پی تی زدم همینو گفت،چربیشم نشون دهنده ی خوب و زیاد بودن نعمته

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

آره صبح بعد نماز

اصلا این خواب تعبیری نداره گلم

خواب فقط تا قبل از اذان صبحه ک‌تعبیر داره

این‌خوابیم‌ک شما دیدی خیلی شلوغ بوده و اینکه دیدی ک‌از ی جای بلند اومدی پایین و اینا

اصلا تعبیر نداره دنبال تعبیرش نباش

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

البته بیابان به اعتقاد بعضیا میزانه روزی و برکتی هست که ادم بدست میاره هر چقدر بزرگتر اوقدر بهتر

واینکه اگه از زخمات خون بیاد بیرون باز اونم خوبه اگه نیاد ناراحتیه

منم امروز خواب دیدم از همسرم طلاق گرفتن وتو خوابم اوایل ازدواجمون بود اصلا ی چیزی بود خوابم معلوم بود ب قول مادرم خواب شیطونیه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

گوشت قرمز در خواب رزق و روزی و برکت و پیشرفت تحصیلی و کلا موفقیت هست که خودت با تصمیماتت باعث میشی ک ...

من یه حاجتی دارم دیشب خیلی دعا کردم میشه نشونه این باشه که به صلاحم نیست

من قبلاً خواب گوشت دیده بودم معنیش رزق و نعمت بود الانم چت جی پی تی زدم همینو گفت،چربیشم نشون دهنده ...

ممنون آره خودمم زدم همین و تعبیر کرد

اصلا این خواب تعبیری نداره گلمخواب فقط تا قبل از اذان صبحه ک‌تعبیر دارهاین‌خوابیم‌ک شما دیدی خیلی شل ...

ممنون عزیزم به نیتت سوره کوثر خوندم

من یه حاجتی دارم دیشب خیلی دعا کردم میشه نشونه این باشه که به صلاحم نیست

نه عزیزم به حاجتت میرسی انشاللع و وسع بیابون هم نشانه وسع خوشبختی خواهد شد که قراره بهش برسی انشالله