سلام خواب دیدم با مامان و بابام رفتیم قصابی چون گوشتش و نسبت به جاهای دیگه ارزون تر میداد گوشت بخریم اول گوشت مرغ خریدیم بعد گوشت گوسفند یعنی همون گوشت قرمز بعد تو خواب گفتم عجب گوشت خوب و چربی داری و با کمک دختر قصاب گوشتارو برای خودمون وعده وعده کردیم از اونجا خودم تنها از یک بلندی سرازیر شدم رسیدم به یه جایی مثل بیابون و دختر داییم هم بود و یادمه زخمی هم شده بودم تعبیر این خواب چیشه
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️
گوشت قرمز در خواب رزق و روزی و برکت و پیشرفت تحصیلی و کلا موفقیت هست که خودت با تصمیماتت باعث میشی که بعد از رسیدن به این موفقیت همیشه توی اندوه باشی چون بیابان نماد ناراحتی و غصه هست
گوشت قرمز در خواب رزق و روزی و برکت و پیشرفت تحصیلی و کلا موفقیت هست که خودت با تصمیماتت باعث میشی ک ...
من یه حاجتی دارم دیشب خیلی دعا کردم میشه نشونه این باشه که به صلاحم نیست
من قبلاً خواب گوشت دیده بودم معنیش رزق و نعمت بود الانم چت جی پی تی زدم همینو گفت،چربیشم نشون دهنده ...
ممنون آره خودمم زدم همین و تعبیر کرد
اصلا این خواب تعبیری نداره گلمخواب فقط تا قبل از اذان صبحه کتعبیر دارهاینخوابیمک شما دیدی خیلی شل ...
ممنون عزیزم به نیتت سوره کوثر خوندم