2777
2789
عنوان

دوستانی ک طلاق گرفتین بیاین

234 بازدید | 29 پست

در حین طلاق یا بعدش ک کسی ازتون خاستگاری میکرد چ حسی داشتین؟

من چرا بهم ریختم؟ی جورایی دلم سوخته برای خودم

خیلی برای زندگیم تلاش کردم

راضیم از طلاق بهترین تصمیم بود برای تلاشتم دلم میسوره

چرا انتخاب بهتر نداشتم

وقتی طرف بهم گل داد یادم اومد 7 ساله شوهر داشتم ولی گل نگرفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلاحتی فکرشم نمیکنمبودو نبودش فرقی نداشتدلم برای خودم میسوزهی حس عجیب نمیدونم دلم گرفته انگار

حستو درک میکنم.ادم احساس میکنه اون همه تلاشش بیهوده بوده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
حستو درک میکنم.ادم احساس میکنه اون همه تلاشش بیهوده بوده

و اینکه چرا این همه سال تلاش رو نزاشتم درس بخونم برم سر کار ادم جنتلمن بیاد با گل

ن الان مطلقهو با بچه بیان خاستگاری ازم

من کحالا حالا قصد. ازدواج ندارمولی میگم این حسا عادیه یا نه

آره عادیه من اگه یه روز طلاق بگیرم تا لحظه مرگم اسم شوهر و نمیارم بی دغدغه و ازاد زندگی مو میکنم مگر دیوانه باشم خودمو دوباره بندازم تو دردسر متاهلی 

وقتی خواستی از خونت بری سختت نبود حس نکردی تو به اونجا تعلق داری؟ من یه بار از خونم رفتم خیلی سخت بود همش گریه کردم حس کردم من مال اونجام ولی خب شوهرم خیلی اذیتم کرده بود بی احترامی کرده بود باید میرفتم الان دیگه خوب شد و پشیمون شد داریم زندگی میکنیم ولی حسش خیلی بد بود یادم نمیره

و اینکه چرا این همه سال تلاش رو نزاشتم درس بخونم برم سر کار ادم جنتلمن بیاد با گلن الان مطلقهو با بچ ...

خودتو سرزنش نکن اما فراموشم نکن.چرا فکر میکنی چون جدا شدی ادم جنتلمن نمیاد توزندگیت.هر جور طرز فکرت باشه همون میشه.یه چیز دیگه بنظرم کسی که جدا شده باید با هم شرایط خودش ازدواج کنه چون ادم مجرد درکی از زندگی مشترکی که ما گذرروندیم نداره.بچه نداری هیچی تغییر نکرده معنیش این نیست باید به مرد بچه دار رو قبول کنی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم