paryدریایی مدیر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 3047 عنوان واقعا دارن چیکاز میکنن من نمیفهمم خیلی عجیبه | مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 55 پست اهواز از ۱۰ابان بچه ها مدرسه نرفته بودن جز دو روز بخاطر الودگی هوا..صبح ک بیدار میشدم دود وحشتناک بود..حالا امروز مدارس باز شدن بعداز چن روز خبری از اون دود نیس ..دودی ک تا دیروز شدید بود ولی بعضی دیگه از استانا تعطیل شدن یعنی چ خبره واقعا 1404/09/04 | 07:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_سارا_۹۵ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 15540 شمال همچندروز مه غلیظ بود وقتی اعلام کردن مه نیست آلودگی، بعد اون دیگه خبری نیست نیروگاه نوشهر مازوت سوزی میکرد شاید متوقف کردن ولی باز یکم غبار داره
my_00 عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 2375 وای بمیرم واسه شمال کشورم.یه شمالو داشتیم که سرسبز و زیبا بود.انشاله که اتش سوزیها تمام بشه و مردم د ... میکن ی درختهایی تو اون حنگل وجود داشته ک برا درمان سرطان ازش استفاده میکردن کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 14676 خدا ب بچهها رحم کنه واقعا گناه دارنتهران داره خفه میشهدخترم از جمعه مریض شده ی ریز داره سرفه میکنهد ... نشاسته را مثل فرنی درست کن گلاب بزن تهشم کمی سردترشد عسل بزن روزی سه چهارباربخورهانشاءالله شفاست علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3090 بچه ها تبلیغات زیادی علیه کشور هست اگر چه بی مسولیتی زیاده اما بهتره. توی این وضعیت ارد ب اسیاب دشمن نریزیم. اخه گوز چه ربطی ب شقیقه داره😃
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 16523 وای بمیرم واسه شمال کشورم.یه شمالو داشتیم که سرسبز و زیبا بود.انشاله که اتش سوزیها تمام بشه و مردم د ... شمال شده کویر لوت .هواش مثل هوای تهران ،شمالی که بارون ده روز ده روز میبارید الا ۳ماه بارون ندیده
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 11059 میکن ی درختهایی تو اون حنگل وجود داشته ک برا درمان سرطان ازش استفاده میکردن حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اقدامی
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 16523 نیروگاه نوشهر مازوت سوزی میکرد شاید متوقف کردن ولی باز یکم غبار داره ماگیلانیم حالا نمیدونم از اونجا تاثیر داشته یانه
saraمامان عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1567 بچه ها تبلیغات زیادی علیه کشور هست اگر چه بی مسولیتی زیاده اما بهتره. توی این وضعیت ارد ب اسیاب دشم ... اره بخدا ببین چی میگن درخت واسه درمان سرطان بوده که آتیش زدن آدم میمونه چی بگه
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31954 نشاسته را مثل فرنی درست کن گلاب بزن تهشم کمی سردترشد عسل بزن روزی سه چهارباربخورهانشاءالله شفاست اتفاقا اونم میخوره ولی فایده نداره خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 11059 شمال شده کویر لوت .هواش مثل هوای تهران ،شمالی که بارون ده روز ده روز میبارید الا ۳ماه بارون ندیده اخه مگه میشه دور برمون همه کشورها برف و بارون بباره بعد فقط و فقط کشور ما دچار خشکسالی بشه؟؟
saraمامان عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1567 شمال شده کویر لوت .هواش مثل هوای تهران ،شمالی که بارون ده روز ده روز میبارید الا ۳ماه بارون ندیده کجایی که سه ماه بارون نیومده؟درسته که مقدارش کم شده ولی تقریبا هر ده روزی میاد
my_00 عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 2375 حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اق ... واقعا ۲ هقتهههههه؟؟ کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3090 اره بخدا ببین چی میگن درخت واسه درمان سرطان بوده که آتیش زدن آدم میمونه چی بگه فراسونریها اعتقاد دارن مردم عادی گوسفندن و دمباله رو رسانه ها متاسفانه خیلی دقیق شناختن مردم رو خیلی زیاد تابع تبلیغات و جو گیریم متاسفانه
my_00 عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 2375 حالا دیگه نیست.من که مطمینم عامدانه بوده.چون اصلا دلشون نمی خواست خاموش بشه.دو هفته سوخت بدون هیچ اق ... بیا تاپیک اخرم راهنماییم کن گل کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
دختربهمنی۳۴ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5829 وای بمیرم واسه شمال کشورم.یه شمالو داشتیم که سرسبز و زیبا بود.انشاله که اتش سوزیها تمام بشه و مردم د ... خدا نکنه عزیزمجنگل استانم داره میسوزه کی فکرشو میکرد کیییییی