2777
2789

چیکار میکنین به منم بگین . من یه سری روزا یکی دو ساعت میخوابم یا نمیخوابم ولی بعدش زیاد میخوابم . میانگین خوابم میشه روزی ۴ ساعت یا شاید حتی یکم بیشتر . میخوام برسونمش به میانگین ۲ ساعت . چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس دارممم تمومم نمیشههه خوابم میبرههه

اگ نخابی خوب

درسات کیفیت نداره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خوبی؟

نه :) 

اگه خوب بودم با کل روز خوندن فیزیک ۱۶ نمیگرفتم . شب امتحانی هم نیستم . تازه تابستونم هر روز ۱۲ ساعت خوندم . دوستام ۲ ساعت میخوابن . من معمولا ۴ ساعت تازه گاهی خسته میشم ۵ ساعت میشه . مجبورم یه کاری کنم بیدار بمونم تا نمره هام درست شه

من

دیشب نزدیک ۳خوابیدم نبم ساعته بیدارم

از هصه و ناراحتی

ترسیدم سکته کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه :) اگه خوب بودم با کل روز خوندن فیزیک ۱۶ نمیگرفتم . شب امتحانی هم نیستم . تازه تابستونم هر روز ۱۲ ...

چجوری این همه مینونی بخونی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.