2777
2789

زورم میاد کلی پول ارایشگاه بدم تازه طرف شام نمیخواد بره یه شیرینی و شربت میخواد بده😐حالا موندم ارایشگاه برم یا نه.تازه پولم ندارم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم میرفتم آرایشگاه میرم خودم خوشگل میشم لذت میبرم

مامانم که میگه عروسی شون نرو شوهرت که نمیخواد بره .تازه معلوم فقط کادو میخوان وگرنه ادم یه شام میده به مهمونش احترام میذاره

پول داشته باشی اره والا دوساعته بری بشینی دوساعت بعد با اب پاک بشه اخرش که چی

خب نرو گلم.من فقط برا عروسی برادر و خواهرم رفتم آرایشگاه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
مامانم که میگه عروسی شون نرو شوهرت که نمیخواد بره .تازه معلوم فقط کادو میخوان وگرنه ادم یه شام میده ...

عزیرم شما میری عروسی مگه واسه شام میری؟اگه دوست داری برو دوست نداری نرو

با شما مخالفم.

فامیلای شوهر چکار میکنی عروسای دیگه.من عروسی خواهرم ارایشگاه رفتم

نرفتم دیگه.یه کرم پودر و یه رژلب موهامم کوتاهه یه سشوار ساده و تمام.مهم نیست برام.پولشو صرف کار بهتری میکنم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
عزیرم شما میری عروسی مگه واسه شام میری؟اگه دوست داری برو دوست نداری نرو

اره دیگه😅همه میرن.😊به نظرم اکثر ادما برای عروسی به خاطر شامش میرن دیگه ادم باید صادق باشه.دیگه وقتی توقع کادوی خوب دارن یه نوع غذا که چیز خاصی نیس.

نرفتم دیگه.یه کرم پودر و یه رژلب موهامم کوتاهه یه سشوار ساده و تمام.مهم نیست برام.پولشو صرف کار بهتر ...

من همینو میگم اخه بدیش اینه اون سشوار ساده بلد نیستم😁

نرفتم دیگه.یه کرم پودر و یه رژلب موهامم کوتاهه یه سشوار ساده و تمام.مهم نیست برام.پولشو صرف کار بهتر ...

منظورم اینه ارایشگاه نرفتم برای عروسیهاشون.عروسی های بچه های عمو عمه و خاله خودمم همینطور.

اسی مگه شما تو هر مجلسی میری ارایشگاه؟ والا من ک فقط برا خواهر برادر خودم و شوهرم میرم بقیه مجلسا ی کرم و ی ریمل بزن بره

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من همینو میگم اخه بدیش اینه اون سشوار ساده بلد نیستم😁

دورو اطراف کسی نیست براتون سشوار بکشه؟ منم حرفه ای نیستم که.موهامم کوتاهه.مثل خشک کردن بعد حمام سشوار میکشم😊درکل اگه به دلتون نیست نرین.به این نتیجه رسیدم که لااقل در این موارد نظر کسی برام مهم نباشه.خوشبختانه شوهرم هم با من هم نظره.