2777
2789

نباید اینجا بگم ولی انقدر زیاد شده که خوندنش بنظرم برای همه تون واجبه

یه مدت حدودا چند هفته ای، این قضیه بیشتر شده

تو همین یه هفته کلی مراجعه دختر داشتیم که دوست پسرش یا پارتنر سابقش از عکسش سو استفاده کرده، بعد میان فتا با گریه و التماس که کمک کنید بهم خانوادم نمیخوان بفمن و فلان، بهشون میگیم شماره دارید از اون پسر؟ میگن‌ نه، کجا عکس دادی؟ 99 درصد یا تلگرام یا اینستا که هیچکاری از ما بر نمیاد،

انقدر زیاد شده این موضوع که حد نداره،

به کسی عکس ندید میدید هم تایم دار باشه، شماره و مشخصات از طرفتون داشته باشید، پروفایلتون جز برای مخاطبتون برای دیگران باز نزارید، عکس باز و عکسی که بدنتون مشخص باشه به دیگران ندید شرایط سو استفاده از خودتون فراهم میشه اگه مراجعه کنید فتا و توی اینستا و تلگرام و بدون شماره هیچکاری از ما و بقیه بر نمیاد و نمیشه پیگیری کرد

هواستون باشه خلاصه

بعد الان من تاپیک زدم میگن مگه عهد دقیانوسه نه عهد دقیانوس نیس ولی اینجا ایرانه 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی که چادرین اما کلی عکس دست نامزد سابقم که خیلی هم کینه ای دارم

اگه شماره، کد ملی، یا حتی عکس واضح ازش دارید مراجعه کنید میشه بقیه مشخصاتش دراورد و پیگیری کرد

الان شما تو فتا هستی؟!  اون مدت‌داری هم که گفتی نباید میگفتین! چون بعد از باز شدن عکس یا فیلم خودکار  تو حافظه گوشی ذخیره میشه. و مطمئن باشین طرفشون بعد از باز شدن عکس یا فیلم اولین کارش ذخیره کردن تو گالریه.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان شما تو فتا هستی؟! اون مدت‌داری هم که گفتی نباید میگفتین! چون بعد از باز شدن عکس یا فیلم خودکار ...

خیلی وقت نیست شروع کردم و اینجام

اره مدت دار هم نباشه بهتره ولی حداقل امنیتش بیشتره

اگه عکس واضح از چهره اون طرف هم داشته باشن میشه پیگیری کرد و از روی چهره بقیه مشخصاتش دراورد ولی اینایی که ما میبینیم خیلی زرنگ تر از این حرفا هستن و میدونن چجوری و از کدوم دختر سو استفاده کنن

الان شما تو فتا هستی؟! اون مدت‌داری هم که گفتی نباید میگفتین! چون بعد از باز شدن عکس یا فیلم خودکار ...

فکر نکنم بشه ذخیره کرد

ولی میشه با یه گوشی دیگه عکس گرفت

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خیلی وقت نیست شروع کردم و اینجاماره مدت دار هم نباشه بهتره ولی حداقل امنیتش بیشترهاگه عکس واضح از چه ...

یعنی دخترا بدون اینکه از طرف عکسی داشته باشن بهشون عکس میدن؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خیلی وقت نیست شروع کردم و اینجاماره مدت دار هم نباشه بهتره ولی حداقل امنیتش بیشترهاگه عکس واضح از چه ...

بعد در چه صورت سو استفاده میکنن 

مثلا در ازای چیزی سو استفاده میکنن یا نه همینجوری الکی پخش میکنن؟