2777
2789
آره قربونش بشم حاجت منو دادنذر کردم به خواستم برسم به نیت حضرت فاطمه یک ماه چادر سرم کنم

خاسته ات محال بود ؟

فقط این نذر کردی که چادر سر کنی 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو نجات داد کلا بعداز خدابهش پناه میبرم توی زندگیم، مادری میکنه هميشه برام ،خدایا ممنونم بابته حضرت فاطمه و خانواده ی محترم ایشان 🥹یه یا فاطمه الزهرا میگم کار یه عمر تراپی رو میکنه واسم

منو نجات داد کلا بعداز خدابهش پناه میبرم توی زندگیم، مادری میکنه هميشه برام ،خدایا ممنونم بابته حضرت ...

خداروشکر عزیزم 

منم مدتیه به دلم افتاده به ایشان توسل کنم واسه دیر شدن ازدواجم ۳۴ سالمه وهنوز هیچ 

خداروشکر عزیزم منم مدتیه به دلم افتاده به ایشان توسل کنم واسه دیر شدن ازدواجم ۳۴ سالمه وهنوز هیچ

حتما متوسل بشو عزیزم،خدارو هم خوشحال میکنی چون علت خلقت ایشون بزرگوار هستن....یه روضه حضرت زهرا سلام الله علیها بزار باهاش اشک بریز و خدارو قسم بده به حضرت زهرا وبه خودش متوسل بشو مادر مونه مگه میشه مادری نکنه 

خداروشکر عزیزم منم مدتیه به دلم افتاده به ایشان توسل کنم واسه دیر شدن ازدواجم ۳۴ سالمه وهنوز هیچ

منم ۳۴سالمه ازدواج کردم پر از چالشه زندگیم همین الانم نتونستم بخابم  ،الهی که بخته خوب نصیبت بشه ،عزی،م برای گشایش بخت برو حرم امام رضا علیه السلام  زندگیتو بیمه کن، 

حتما متوسل بشو عزیزم،خدارو هم خوشحال میکنی چون علت خلقت ایشون بزرگوار هستن....یه روضه حضرت زهرا سلام ...

اره حتما متوسل میشم .

بنظرت چه چیزی برای حضرت زهرا کنم که کمکم کن 

فقط روضه کافیه ؟

منم ۳۴سالمه ازدواج کردم پر از چالشه زندگیم همین الانم نتونستم بخابم ،الهی که بخته خوب نصیبت بشه ،عز ...

رفتم ولی هیچ 

انگار قسمت نیست 

از خدا میخام خوشبختت کنه 

اره حتما متوسل میشم .بنظرت چه چیزی برای حضرت زهرا کنم که کمکم کن فقط روضه کافیه ؟

باورت میشه من هیچی نذر نکردم؟روم نمیشه اینقدر بزرگواری دیدم از خانوادشون مثلا بگم اگر شد ادا کنم اگر نه هیچی،فقط به دلم افتاد اینقدر خدا از شأن حضرت زهرای عزیز به گوشمون رسونده حتما دوست داشته که بهره ببریم ،توی شرایطه معمولی تلاشمو کردم یه روضه خانگی گرفتم برای ایشون توی دهه ی فاطمیه پارسال و پذیرایی کردم از مهمونا،بعد متوجه شدم دقیقا همون موقع زندگیم از یه خطر بزرگ نجات پیدا کرده که اصلا من متو جهش نبودم، قشنگ حس کردم محافظت ایشونو 🥹خدا بهم اجازه داد توفیق داد ممنونم از لطف ويژه خدا🥲