2777
2789

جراحی کیست مویی هست

بچه‌هام که خدارو شکر مدرسه‌ن

شوهرم میبرم

میزارم بیمارستان

کارم که تموم شد دوباره میاد میبرم

هیچکس براش مهم نیست 

دلم گرفت برا بیکسیم

این از شوهرم که زورش میاد پول خرجم کنه

اینم از خانوادم

باز خوبه حداقل صاحب کارم تعارف کرد برا پول و مرخصی

گفت هرچقدر نیاز بود مرخصی بمون حقوقت سرجاشه

پولم کم و کسر بود درخدمتم

خدایا خودت پناهم باش

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

عزیز دلم حق داری ناراحت بشی این روزا خیلیا اینجوری شدن به شوهرت بگو اون روز رو مرخصی بگیر اصلا یه همراه باید باشه چیزی لازم بود بگیره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر که از همین الان خانوادت شناختی روزای سختت میگذره قوی تر ادامه میدی عزیزمو شوهرتم وظیفشه خرج کنه ...

شوهرم خرج نمیکنه

بیمه هستیم میرم بیمارستان تامین اجتماعی کلا رایگانه

ولی برا همون پرداخت حق بیمه هم منت گذاشت که بخاطر تو زودتر پرداخت کردم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
عملت سرپایی خواهر؟

اره

ولی من از سرپایی بیشتر میترسم

همین الانش از ترس پارم گریه میکنم

تجربشو داشتم خیلی درد داره

شوهرم خرج نمیکنهبیمه هستیم میرم بیمارستان تامین اجتماعی کلا رایگانهولی برا همون پرداخت حق بیمه هم من ...

خب شما هم سری بعد گفت بگو مرسی به فکری نمیزاری آب تو دام تکون بخوره با یه پوز خند تحویلش بده

چه پرو شدن مردا

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

عزیزم بیا بعلم🫂🫂چرا تنها یه ملت نی نیسایت کنارته ها

ممنون عزیزم 🌹 ♥️ 

برای اونایی ناز دارن بلهبرای ماها باید خودمون سریع جمع کنیم

💔💔💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔