hitlerpink مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 عنوان ببینید چه بالایی سر صورتم اومده 😭 620 بازدید | 39 پست صبر کنید الان عکس رو میذارمیهو دو سه روز اینجوری شدم تو اینه نگاه میکنم وحشت میکنم اینا از کجا اومد😭بگید چیکار کنم زود خوب شه اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 1404/09/04 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hitlerpink مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 چرا نمیاددد اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
hitlerpink مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 شبیه جای جوشه.... لکه؟؟ یهویی شده؟ بعد سه روز که پریودم تاخیر افتاد یهو صورتم پر جوش های ریز شده یک هفته هستش 😭 اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
hitlerpink مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 چه خوشگلی چیزی نزدی جدیدا مرسی عزیزم🥲نه هیچی نزدم فقط ۴ روز پریودم تاخیر داشت اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
چوقولو عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2283 مرسی عزیزم🥲نه هیچی نزدم فقط ۴ روز پریودم تاخیر داشت دست نزن اصلا بهشون خودش خوب میشه.اگه حساسی برو دکتر
الماسیاقوت عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 5171 بعد سه روز که پریودم تاخیر افتاد یهو صورتم پر جوش های ریز شده یک هفته هستش 😭 دست نزن خودشون میرن
ملودیـبیچاره عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 62 پولشو داری برو مراقبت پوستی اینا بگیر بزن به کیلینیکیا اعتماد نکن خودم کردم بدبخت شدم ببین یه بلاگر پوستی هست اون چیزای خوبی معرفی میکنه دیگه آیدی انیستاشو میزارم براتtima.roshann تیما روشن
hitlerpink مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 پولشو داری برو مراقبت پوستی اینا بگیر بزن به کیلینیکیا اعتماد نکن خودم کردم بدبخت شدم ببین یه بلاگر ... همشون تبلیغ بیخودن بابا اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
hitlerpink مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 1693 دست نزن خودشون میرن اگه بمونه خب بدبخت میشم 😭 اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.
mamanshariar عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1593 پماد مگا کورت شب بزن بخواب صبح بشور دو شب بزن خشک میشن و از پریودته درست میشه
arawmm عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1462 برو داروخونه ضد جوش مخصوص نوع جوشت رو بگیر بزن اوکی میشه نترش 💚