2777
2789

وقتی طی ۳۸ سال زندگی ام دیدم 

ادمهای بدذات بسیاری در سراسر جهان و شهرمون به موفقیت های تحصیلی و مالی رسیدند و از اون طرف آدمهای معصوم زیادی دیدم که با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم میکنند و همچنان خدا رو شکر میکنند در حالیکه در عذاب اند

فهمیدم همه چیز ظاهر و باطن همه تقدیر اجباری خداست 

همه ی ظواهر و همه ی موفقیت ی تحصیلی و مالی و عاطفی و ... 

چرا اگر تقدیر نبود من با این دل پاک و تلاشم علی رغم خانواده ی بد تمرکز بالایی داشتم حتما موفق میشدم 

کاربری دست دو نفره

اینکه من خوشگل ام ولی تا سوم دبیرستان معدلم بالای ۱۹ بود بعد یهو در اثر مشکلات تمرکز و کم اعصابی و عدم تمرکز دچار افت تحصیلی و بیکاری و به فقر شدم همه با وجود تلاشم غیرقابل تغییر و تقدیره

اینکه خوش قلب و باگذشتم ولی مادر پدرم خیلی بدجنس و حرف مردم براشون مهمه و میگن منو دوست ندارم تقدیره و غیرقابل تغییر توسط من

همه تقدیره اگر تقدیر نبود متناسب با اعمالم به برترین جایگاه ها میرسیدم

کاربری دست دو نفره

قرار نیست همه چی به میل ما باشه یه جاهایی به نیل ما یه جاهایی برعلیه ماست 

و هرجی که فکر میکنیم به ضررمونه شاید الزاما برامون بد نباشه و چیزی رو که دوست داریم و میخوایم شاید به صلاحمون نباشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست همه چی به میل ما باشه یه جاهایی به نیل ما یه جاهایی برعلیه ماست و هرجی که فکر میکنیم به ضر ...

میدونم عزیزم همه چیز به صلاحمونه ولی نباید ناشکر باشیم تا خیر‌ بودنش برامون ثابت و نمایش داده بشه خلاصه نباید به پاکی خداوند شک کرد 

اینا رو میدونم 

من بحث ام سر اینه که اگر به چیزی نمیرسیم همش تقدیر و اجبار خداست وگرنه تو ایران همه پزشک میشدند جامعه به تمامی مشاغل نیاز داره هم دلایل دیگه باعث این اجبار الهی شده

کاربری دست دو نفره