2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بخاطر همچین تیپ هایی

335 بازدید | 40 پست

نمیدونم شایدم من در آینده اینچنین تیپ هایی رو انتخاب کنم ولی الان واقعا با خودم میگم چ وضعشه آخه چرا طرز لباس پوشیدن عوض شده خیلی عجیبه....فعلا جرئت ندارم اینقد آزاد باشم....من خوشتیپما ....ولی اینقدر آزاد نیستم

این دختر خانوما با این طرز پوشش ازدواج میکنن بنظرتون؟!یا میشن مثل دهه شصتی ها؟بنظرم ک میشن مثل دهه شصتی ها با این تفاوت ک دهه شصتی ها فدای برخی عقاید اجباری شدن ولی اینا فدای عقاید خودشون بصورت اختیاری میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پوشش بقیه به ما ربطی نداره حرف فردا پشت خودش درمیاد ما لازم نیست بخاطرش فشار بیاد بهمون بعدشم ازدواج یه انتخابه یه افتخار یا یه اجبار نیست که طرف می‌تونه تا اخرش ازدواج نکنه این به این معنی نیست که پیشرفت نکرده اصلا دهه شصتیا چشونه

الان به تو چه گویان وارد میشن

هرجا که منفعت داشته باشه براشون میگن به تو چه اما وقتی سرشون رو تا ته میکنن تو زندگی شخصی مردم و در مورد بچه دار شدن یا نشدن ملت نظر میدن نباید بهشون بگیم به شما چه!!!!خیلی جالبه

عزیرم همه اینجوری نمی پوشن یه عده بی بندوبارهستن آدم سالم اندازه خودشو نمیده دست مردمشب بخیر رفتم بخ ...

والا من اطرافم ۹۰ درصد اینجور میپوشن...حتی خانواده های متعصب چ دختر چ پسرشون طرز پوششون عوض شده

الان به تو چه گویان وارد میشنهرجا که منفعت داشته باشه براشون میگن به تو چه اما وقتی سرشون رو تا ته م ...

شما هم که برعکسشین

هرجا دوست دارین میگین حق دخالت هست، هرجا دوست دارین میگین حق نداریم دخالت کنیم

والا پوشش بقیه به ما ربطی نداره حرف فردا پشت خودش درمیاد ما لازم نیست بخاطرش فشار بیاد بهمون بعدشم ا ...

اینکه میگن ازدواج یه انتخابه ن افتخار بنظرم یه شعاره ک شدیدا متناقضه......ما انسانها شدیدا نیاز به همدم و مونس داریم و ازدواج لازمه ی زندگی هست.....من تو سن ۲۶ سالگی ازدواج کردم و واقعا از ین ۲۰ با بالا از دوران مجردی سیر شدم و دلم میخواست دوران متاهلی رو تجربه کنم

شما هم که برعکسشینهرجا دوست دارین میگین حق دخالت هست، هرجا دوست دارین میگین حق نداریم دخالت کنیم

ما برعکس نیستیم درست درستیم

تا اونجایی که میدونم مسائل شخصی اعم از بچه دار شدن یا نشدن ملت به ما مربوط نمیشه چون داخل چهار دیواری خونشونه

اماااا بد گشتن یه نفر اونم داخل جامعه که شامل همه افراد میشه و یک جای عمومیه به ما ربط داره،بره تو خونش هرجوری میخواد بپوشه اما تو جامعه حق نداره

هر کس میتونه تیپش رو انتخاب کنه عزیزم، وقتی هم میگین ۹۰ درصد اطرافتون اینجوری شدن یعنی چیز خاص و ماو ...

آخه چند ماهه شده برام دغدغه....دلم میخواد ببینم اینا مزدوج میشن یا پسرای دوره ی خودشون میرن پی دهه های دیگه 

اینکه میگن ازدواج یه انتخابه ن افتخار بنظرم یه شعاره ک شدیدا متناقضه......ما انسانها شدیدا نیاز به ه ...

دیگه اگه شعار ندن چیکار کنن، با وضعی که راه انداختن کدوم پسری حاضره زیر بار تعهد ازدواج باهاشون بره. بدون ازدواج هم همه چی براشون فراهمه

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.