2777
2789
میبخشم چون چاره ای ندارم الان نود درصد مردها خیانت کار شدنبهش میگفتم جبران کن از دلم در بیارببین این ...

عزیزم ژورنال نویسی چی هست بیشتر توضیح بده پس چرا دلم صاف نمیشه با این لعنتی.بعدش تکرار نکرد؟شک نداری دیگه بهش؟انتظار خیانت رو داشتی ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ژورنال نویسی چی هست بیشتر توضیح بده پس چرا دلم صاف نمیشه با این لعنتی.بعدش تکرار نکرد؟شک نداری ...

انتظار نداشتم ازش

ژورنال یعنی نوشتن احساسات خودت راجب اون آدم و اینکه چه آسیبی بهت زده رفتارش.. 

این یه جور تخلیه روانی هست 

تو با نوشتن، انرژی منفی های ذهنت رو تخلیه میکنی و افکارمنفی رو

هرچقدر نبخشی خودت آسیب میبینی چون همیشه دپرس و ناراحتی و ذهنت درگیره گذشته هاست قلبت پر از سیاهی و خشمه

تا وقتی نبخشی سطح انرژیت پایینه احساس کمبود عزت نفس داری 

من احساس خودم نوشتم که اسیب زده رفتارش ناراحتم کرده و بعد نوشتم ولی میبخشم و رها میکنم.. یه جوری انگار انرژی روانیم بخاطر اون دیگه هدر نمیره

بازم اگر سوالی داری بگو توضیح بدم

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

انتظار نداشتم ازشژورنال یعنی نوشتن احساسات خودت راجب اون آدم و اینکه چه آسیبی بهت زده رفتارش.. این ی ...

عزیزم کاش منم بتونم.من الان چند ماهه خنده روی لبم نیومده.حس میکنم تا آخر عمر نمیتونم از ته دل خوشحال باشم.برات جبران کرد؟

پس تو این دنیا گناه ما زنا و دخترا چیه مگه؟

عزیزم قدیما وضع بهتر بود الان همه خیانتکار شدن ب خاطر این ماهواره و گوشی و....

همه مردا خائن شدن همه زنا خائن شدن تعداد کمی از زنا وفادارن 

باورکن دخترای نسل جدید همه تنوع طلبن

عزیزم کاش منم بتونم.من الان چند ماهه خنده روی لبم نیومده.حس میکنم تا آخر عمر نمیتونم از ته دل خوشحال ...

اره رابطمون بهتر شده چون من بخشیدمش حس خوبی بهش دارم

بخاطر همین میگم احساسات خودت بنویس عزیزم تا انرژیت بیاد بالا حست خوب شه

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

یاد کارش نمیفتی؟

نه چون خاطرات از ذهنم پاکسازی کردم

منم مثل تو خیلی تو عذاب بودم هر ثانیه ذهنم تصور میکرد اونو با زن های مختلف

اما تونستم بخشیدم تلاش کردم الان دیگه نه کینه دارم نه خاطرات تو ذهنمه 

مرسی عزیزم.امیدوارم منم بتونم بخاطر پسرم

انشالله میتونی، راجب هر ادمی احساس منفی داری بنویس فحشش بده خودت تخلیه کن سبک شدی بگو ولی بخاطر ارامش خودم میبخشم و رها میکنم 

و پاکسازی میکنم تمام انرژی منفی های ذهنم رو

اینو من از مشاورم یاد گرفتم خیلی جواب داد انشالله توام میتونی عزیزم

انشالله میتونی، راجب هر ادمی احساس منفی داری بنویس فحشش بده خودت تخلیه کن سبک شدی بگو ولی بخاطر ارام ...

مرسی عزیزم.میخام برم پیش مشاور بلکه یک آروم بشم.کاری که شما گفتی هم انجام میدم.هر چند فقط مدت کوتاهی حالم خوب میشه بعدش دوباره.....