2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صحبت کردن جدی

حدو مرز گذاشتن 

تهدید به جدایی 

کوتاه نیومدن

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

اگه همه اینا رو انجام داده باشید طرفت پشیمون باشه از خیانتش میبخشی؟دلت و چیکار میکنی؟

میبخشم چون چاره ای ندارم الان نود درصد مردها خیانت کار شدن

بهش میگفتم جبران کن از دلم در بیار

ببین این شرایط برای من پیش اومد، اون بهم محبت میکرد ولی ته دلم کینه داشتم.. 

ژورنال نویسی کردم احساسات خودم نوشتم دلخوری های گذشته اسیب هایی که زده اینکار چنبار کردم 

بعد چند روز دلم صاف شد.  خاطرات گذشته از قلبم پاک شد

شوهر من خیانت جنسی عاطفی همه نوع انجام داد ولی چون چاره ای جز ادامه زندگی نداشتم احساسات و خشم خودم با نوشتن حتی میتونی بسوزونی 

تخلیه کردم

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

بعدش بفهمه کلمو میکنه .نگاه نمیکنه که تاوان کار خودشه😄

وا یعنی که چی..خیانت کرده باید ببینه ..‌اون میتونه هرکاری کنه ولی تو نه؟ ای چه رسمشه این چ وضعشه وا خیانت کرده بایددد ببینه مگ

دختر خالم کفت مشاورم گفته همههههه مردا دور یا زود ی ذره کج رفتنو دارن شما خودتو بزن ب بیخیالی اگ پشیمون بود زندگیتو بکن ب پاش نپیچ ک حالت بد نشه‌چون حتما یچی میبینی اما اگ ب پاش پیچیدی و چیزی دیدی و پشیمون نبود جداشو