2777
2789
عنوان

آرزوت چیه در حال حاضر🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 81 پست
فردا نهار نپزم🤣

بنازم دغدغه را😂😂

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

راجع به زندگیم... دوست دارم خونه دار شم

راجع به شغلم ؟ دوست دارم مدرک بازار سرمایه و دانشگاه و حسادار رسمی رو بگیرم

راجع به زیباییم ؟ بدنم ساخته شه صورتم زاویه دار شه پوستم اوکیه شه و فیلر لب و مژه بزنم و استایل زدنو یاد بگیرم

راجع به خصیتم؟ ایمانم به خدا بالا بره ، فن بیانم خوب شه 

فرعی ؟ از این تنهایی نجات پیدا کنم و دوست پیدا کنم

ارزو های بزرگ ، 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایران و اینجوری ویران نبینم

🥲🥲🥲

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ارامش و قرضهامو بدم

امضات

همه رو لایک کردم اسم کاربریمو تو اعلاناشون ببینن

😂😂😂😂

راجع به زندگیم... دوست دارم خونه دار شمراجع به شغلم ؟ دوست دارم مدرک بازار سرمایه و دانشگاه و حسادار ...

به به چه کامل توضیح دادی👌😍

خود به خود خوشگل بشم 

من به عملی انجام دادم تازه بهم نیاد همه میگن جا نیفتاده خوب 

دوس دارم خوب بشه کم کم

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم