2789

تو تاپیکا قبلیم گفتم دلیل جداییمون چی بوده

در کل کتک میزد همیشه مشروب میخورد فوحشم میداد بهم میگف برو میخوام طلاقت بدم یا هروز دعوا داشتیم ی روز تو زندگیمون بدون دعوا نگذشت

خیلی تلاش کردم رفتم مشاوره ۳ سال موندم خیلی فرصت دادم دیگه کتک نزنه ولی فایده نداشت انگار دوقطبی بود یه ماه خوب بود ماه بعد کتکو ....

اخرش طلاق گرفتیم توافقی میگف برو ولی رفتم گریه میکرد و من راه برگشت نداشتم چون که اومد خونمکنو به بابام فوحش داد دفه اخر 

خلاصه الان یه سال گذشته بعد امشب پیام داده 

دوست دارم و تا ابد دوست خواهم داشت

خب خدا لعنتت کنه چرا زندگیمونو به گه کشیدی حالا این حرفات چیههه😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم بری بازم کتک می زنه

اسمسو پاک کن و خداروشکر کن جونتو نجات دادی

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

بگو سیهدیر

چیکار کنم هی تلاش میکنم فراموش کنم چونکه عذاب وجدان ندارم میدونم همه تلاشمو کردم واسه این رابطه و حتی مشاورا میگفت چطور تحمل کردی 

اما با این کارش زخممو تازه کزد اخه من دوسش دارم ولی راه برگشتی نیست😭

عزیزم‌ اگ‌مشاوره میبردی روان درمان و پزشک اعصاب و روان حالش بهتر میشد دست خودش نبوده

بخدا خیلی تلاش کردم یه باربه زور بردمش ادامه نداد مشاور گف مشکل اعصاب داره اونم گف مشاوره همه زر میزنن و نرفت این آخرا به پاش میفتادم بخدا التماس میکردم که بیا با من بریم پیش مشاور من خودم میرفتم و رفتارمو درست کردم و لی مشاور میگف اونم باید بیاد اما شوهرم میگف من نمیام هر غلطی میخوای بکن و بهم میگف برو میکشیدم مینداختم بیرون میگفت برو میام طلاقت میدم توافقی مهرتو ببخش

الان چی تاثیری گذاشت روت؟؟؟

هی تلاش میکنم فراموش کنم چونکه عذاب وجدان ندارم میدونم همه تلاشمو کردم واسه این رابطه و حتی مشاورا میگفت چطور تحمل کردی 

اما با این کارش زخممو تازه کرد اخه من دوسش دارم ولی راه برگشتی نیست😭

بازم بری بازم کتک می زنهاسمسو پاک کن و خداروشکر کن جونتو نجات دادی

اره انقد فرصت دادم و باز کتک زد که مطمعنم برگردم باز کتک میزنه ولی من هنوز دوسش دارم هی تلاش میکنم فراموش کنم اما با این کارش حالم بد شده ولی مطمعنم برنمیگردم و راه برگشتی نیست

مسته از رو مستی نوشت😂

خودمم ب فکرم افتاد اخه همه جور مشروبی داره و میخوره و ازین کارار زیاد میکرد اونموقه ها 

اما باز حالمو بد کرد من تلاش میکنم واسه فراموشی چون که تلاشمو کردم واسه این رابطه و نشد اما اون با این کارش زخممو تازه کرد😭