2777
2789
عزیزمی😍😍😍حالا من بین ۱۶۴ و ۱۶۸ ، ۱۶۸ رو ترجیح میدادمالبته الانم از قدم راضی هستم ولی قد شما (بلند ...

😘😘

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به احتمال زیاد با ورزش بتونی به ۱۶۹ تا ۱۷۰ برسونی خودتو

واقعا؟

من ۵ سال بسکتبال می‌رفتم ولی چند وقته‌ بخاطر زیادی‌ درس ها‌ نمی‌رم‌.🥲

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

اره خیلیا با ورزش قدشونو بلندتر کردن میگن والیبال و بارفیکس خوبه

درسته‌. والیبال همه تکنیک هاشو بلدم ولی دوست ندارم بازی کنم‌.

بسکتبال هم می‌گن‌ تاثیر داره‌. ولی رو من خیلی تاثیر نذاشت‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

اها البته ژنتیک و تغذیه هم بی تاثیر نیس

صد در صد‌. تغذیه ام خیلی خوب نبود اصلا شیر و لبنیات نمی‌خوردم‌. تازگی ها یکم می‌خورم‌.

ژنتیک هم قد مامانم ۱۶۷ عه قد بابام‌ ۱۷۲‌.

صد در صد‌. تغذیه ام خیلی خوب نبود اصلا شیر و لبنیات نمی‌خوردم‌. تازگی ها یکم می‌خورم‌.ژنتیک هم قد ما ...

به نسبت قدر پدر و مادرت بلند میشی ولی خب ورزش ت رو ادامه بده 

منم قد مادرم ۱۶۵ یا ۶ بوده پدرمم همین قد ولی من ۱۶۹ هستم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
به نسبت قدر پدر و مادرت بلند میشی ولی خب ورزش ت رو ادامه بده منم قد مادرم ۱۶۵ یا ۶ بوده پدرمم همین ق ...

بله درست می‌گین‌.

آخه درس ها زیادن وقتم کمه‌‌،وگرنه خودمم خیلی دلم برای بسکتبال تنگ شده‌.🥲

بله درست می‌گین‌.آخه درس ها زیادن وقتم کمه‌‌،وگرنه خودمم خیلی دلم برای بسکتبال تنگ شده‌.🥲

برو گلم اینقدر که دوست داری بلند بشی ورزشو برو و تغذیم درست کن انشالله به قد دلخواهت برسی

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
برو گلم اینقدر که دوست داری بلند بشی ورزشو برو و تغذیم درست کن انشالله به قد دلخواهت برسی

ممنونم‌.🌺