2777
2789
منم ۱۶۵ بیشتر بنظرم خوب نیست نسبتا بلنده ۱۶۵ قد نرمالیه

توی ایران می‌گن‌ نرماله‌.

ولی من خیلی دوست داشتم ۱۷۵ می‌بودم‌.🥲

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی ایران می‌گن‌ نرماله‌.ولی من خیلی دوست داشتم ۱۷۵ می‌بودم‌.🥲

۱۶۵ تا ۱۷۰ در ایران بلنده اتفاقا

میانگین قد خانم های اینجا ۱۶۰ هست، فکر کنم. 

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

توی ایران می‌گن‌ نرماله‌.ولی من خیلی دوست داشتم ۱۷۵ می‌بودم‌.🥲

خوب ادم باید خودشو با اطرفیانش مقایسه کنه دیگه کفش پاشنه بلند بپوش اگه دوست داری بلند باشی 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

۱۶۵ تا ۱۷۰ در ایران بلنده اتفاقامیانگین قد خانم های اینجا ۱۶۰ هست، فکر کنم.

آره درسته‌.👍🏼

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

خوب ادم باید خودشو با اطرفیانش مقایسه کنه دیگه کفش پاشنه بلند بپوش اگه دوست داری بلند باشی

به کفش پاشنه بلند عادت ندارم‌.

جاست کتونی‌.😁

قد خوبه واقعی‌ بلند باشه‌.😉

به کفش پاشنه بلند عادت ندارم‌.جاست کتونی‌.😁قد خوبه واقعی‌ بلند باشه‌.😉

هنوز زیر بیست سالی جا برای رشد داری برو کلاس بسکتبال یا والیبال لبنیاتم زیاد بخور اگه تلاش کنی به ۱۷۰ می‌رسی 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بهترین قد😍 کلا نظر شخصی من اینه که قد ۱۶۰ تا ۱۷۵ خیلی زیباست..‌ مخصوصا ۱۶۴ و ۱۶۸😁البته که قد زیر ۱ ...

عزیزمی😍😍😍حالا من بین ۱۶۴ و ۱۶۸ ، ۱۶۸ رو ترجیح میدادم

البته الانم از قدم راضی هستم 

ولی قد شما (بلند)یه چیز دیگه اس😍خانم های کشیده از نظرم جذاب اند

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

هنوز زیر بیست سالی جا برای رشد داری برو کلاس بسکتبال یا والیبال لبنیاتم زیاد بخور اگه تلاش کنی به ۱۷ ...

متاسفانه ۱ ساله ثابت موندم‌.

بسکتبال حرفه ای‌ می‌رفتم‌ ولی بخاطر درس چند وقته‌ نمی‌رم‌.

مگه قدت چنده ؟ چند سالته؟

۱۶۵‌

۱۷‌.